Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Max Ryan gilgamesh'i oynuyor. (Ezik) Kenan İmirzalı oğlu Enkidu'yu. (Haydarinna) Armand Assante Acolyte'ı oynuyor. (Mambo Kings, Antonio Banderas'ın parladığı film, Armand başrolu oynuyordu, Cesar Castillo roluyle) Peter O'Toole, Rahibi oynayacak. (Troy/Priam) Ehe işin komik tarafı Özgü Namal (Elif/Kurtlar Vadisi) Hande Ataizi (Ruhsar/Ruhsar) gibi isimler var filmde. Roger Christian yönetiyor ki kendisi Oscar ödülü almış bir insan Star Wars'ın set dekorasyonuyla. İşin anlamadığım tarafı, gılgamışı neden Max Ryan gibi gerizekalı bir herif oynuyor ?[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Temmuz 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 özgü namalı tutuyorum ben ya. hande ataiziyide seviştirip türklerde sevişiyo imajı vermeye çalışacaklardır.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bide bu eski bi proje değil miydi yahu? ne oldu canlandı mı tekrar link falan bişi ver ne zmn gelcek hede hödö[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 özgü namal'ı severim ben de, başarılı bi oyuncu, özellikle yeditepe istanbul dizisinde süperdi. gılgamış için daha manalı bi adam bulabilirlermiş ama hakkaten :) hadi bakalım bekliyoruz.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Nukem_Verite, 18 Temmuz 2005 10:58 tarihinde demiş ki: özgü namalı tutuyorum ben ya. hande ataiziyide seviştirip türklerde sevişiyo imajı vermeye çalışacaklardır. Sevişmiyor mu? O_O :P Ohoo bu film çekilecekte torunlarımızla beraber izleyecez inşallah 3 boyutlu oyuncuları.[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 En son bu film yalan olmuştu galiba, yoksa sadece sürüncemede miydi ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar