Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya alt karakterimle barrenste guest yapıyorum bi ally geldi yanıma kiss attım oda wave yaptı devam ediyodum duel teklif etti nası oluyo derken whisper atmayı denedim allylara atamasınız gibi bi yazı çıktı sora adam crossroads a mountla girdi ve guardlar dalmadı böle bi olayla ilgili bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Horde/alliance territorylerde duel yapacağınız karşı tarafın adamını seçip /duel yazarsanız olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tamm saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 oluyo mu entresanmıs pvp flagi aciliyo mu disardan etkiler sebest mi hk veriyor mu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 emin degilim ama yendiginiz zaman acılmıyo sanırım pvp flag ama yenilirseniz acılıyodu.bide hk vermiyo duel tabi daha sonra 1 hp li adama vursanız ölür ama puan falan gelmez o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kazanırsa flag acılmasa dahah hoş olur, bide muhtemelen honorless target oluyodur duel dan cıkan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aciyorsun karakteri pvp serverinde ne flagla ugrashiyorsun ne duelle..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 pvp serverında flag olayı sadece düşman bölgesindeysen karşındaki icin gecerli yada tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adam masked yapmıştır kendini , defias gibi dolaşıyodur.[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar