ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar özür dilerim aradım taradım ne hikmetse bi bulamadım bakan körlerdenim galiba ama Oyunu 4 cd yükledikten sonra 1.6 patchine kadar olan full patchi indirebileceğim % 100 free bi link varmı.Malum Blizzard downloader öldürüyo :([signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 net limiter isimli programı indir.ul u 1 kb yap ve blizz downloader ile indir[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi biraz armut piş azıma düş oluyoda programın linkini verebilsen yada tam hangi adla artcam onu ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 www.fileplanet.com üyelik ister[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Blizzard Downloader ile dün 1.6 ya kada rolan bütün patch leri çektim. Peer to Peer connection tick ini kaldırırsanız Upload yapmıyor. 180 MB ı 128K bağlantı ile 3-4 Saat gibi bir zamanda indirdi. Bana öyle yavaş gelmedi yani.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 inndir.com a gir net limiter yaz[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Uploadı 1 k yaptım ama downloadı pek etkilemiyo ama galiba bazen 8 kb/s ye kadar düşüyo bazen 24 lere çıkyo blizzard patchi downloadr kötü biraz.Nise 3-4 saatte yapsın artık bide Bende sp2 war firewalla ilgili bi uyarı geldi ama sadece ok vardı bastım okumadım bi sorun çıkarmaz dimi ? firewall dan potları açmıştım gerçi önceden ama galiba uyarıdada portlar yazıyodu.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayır sorun çıkmaz. Daha önce bende Net Limiter kullanıyordum ama yukarıda yazdığım disable olayını anladıktan sonra ( Blizzard harici kimseden Download yapmıyor kimseyede Upload yapmıyor) Gerek kalmadı.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Veya US patch kuracaksin, ama onu yaparsan bundan böyle hep US kurman gerekecek, ki bence daha iyi. Fileplanet.com dan cekebilirsin.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bide bu netlimiterın 1.3 v nunu kurdum 2.1betada var ama ? Hangisi daha ii.[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=8695 Üye olman gerek(bedava) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar