ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar özür dilerim aradım taradım ne hikmetse bi bulamadım bakan körlerdenim galiba ama Oyunu 4 cd yükledikten sonra 1.6 patchine kadar olan full patchi indirebileceğim % 100 free bi link varmı.Malum Blizzard downloader öldürüyo :([signature][hline]O==[=============- -============]==O
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 net limiter isimli programı indir.ul u 1 kb yap ve blizz downloader ile indir[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi biraz armut piş azıma düş oluyoda programın linkini verebilsen yada tam hangi adla artcam onu ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 www.fileplanet.com üyelik ister[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Blizzard Downloader ile dün 1.6 ya kada rolan bütün patch leri çektim. Peer to Peer connection tick ini kaldırırsanız Upload yapmıyor. 180 MB ı 128K bağlantı ile 3-4 Saat gibi bir zamanda indirdi. Bana öyle yavaş gelmedi yani.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 inndir.com a gir net limiter yaz[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Uploadı 1 k yaptım ama downloadı pek etkilemiyo ama galiba bazen 8 kb/s ye kadar düşüyo bazen 24 lere çıkyo blizzard patchi downloadr kötü biraz.Nise 3-4 saatte yapsın artık bide Bende sp2 war firewalla ilgili bi uyarı geldi ama sadece ok vardı bastım okumadım bi sorun çıkarmaz dimi ? firewall dan potları açmıştım gerçi önceden ama galiba uyarıdada portlar yazıyodu.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayır sorun çıkmaz. Daha önce bende Net Limiter kullanıyordum ama yukarıda yazdığım disable olayını anladıktan sonra ( Blizzard harici kimseden Download yapmıyor kimseyede Upload yapmıyor) Gerek kalmadı.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Veya US patch kuracaksin, ama onu yaparsan bundan böyle hep US kurman gerekecek, ki bence daha iyi. Fileplanet.com dan cekebilirsin.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bide bu netlimiterın 1.3 v nunu kurdum 2.1betada var ama ? Hangisi daha ii.[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=8695 Üye olman gerek(bedava)
Öne çıkan mesajlar