akbey Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 beyler ben alb/kayda oynuyan biriyim ve karekter bitmek üzre en son yay kaldi sizce hani yay'ı almalıyım.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 immolated olabilir.[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 falcon talon bow(ml9) veya cyclone great bow iyidir.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 "Karakter bitmek uzere, sadece yay kaldi" ise zaten bir template'in olmasi gerekir, orada hangi yayi kullandiysan da onu alman gerekir bence.. Yok template yapmiyorsan; Artifact ise Fool's Bow, degilse Immolated derim ben. (Rangerimda da bunlari kullaniyordum en azindan, Leath ne kadar begenmese de :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bilgi için teşekkür ederim .....
Öne çıkan mesajlar