Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 papermage için sureklı mp ye verıyorum statları,yanında flame ana skıll,glacier yan olaraktan.ama hıc bır armor gıyemıyorum bıle nerdeyse =P tum robelar vs int istiyor ve de bnm int 50,yetmıyor hıc bırıne eheh.dıyorum kı bu robelardan iyi birine enchant scrolla gereken inti du$ursem tahmını kac du$er? ona göre bula$ıcam bu ı$e.ha degmez dıyorsanız hıc ugra$mıyım.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 senin int 50 hmm :-) erkek charlarda paper mage olcaksan inti 62ye kadar yükseltmen gerekir gerisi mp[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 tmm inte yumuluoz 4 lvl eheh.saolasın[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paper mage adından da anlaşılabileceği gibi int eklemez statlara.Erkek char da 62 ye kadar yükseltmen gerektiği düşüncesini de ilk defa duyuyorum,eğer int e verirsen mage in paper olmaktan çıkar.Pure Mp = Paper Mage. Int'e verme yani,yanlış bilgi vermiş sana. Giyebileceğin armorlar ilk derece goblindir. Ama belli bir seviyeye geldikten sonra hp bonuslu en basit upgrade edilebilen mage armorları giymelisin cz için.Mp bonusunun anlamı sadece yaratıklara vururken olur,cz de hp ve def önemlidir paper mage için,tabii bir de fr. Itemların iyi olursa 300 def scrolla beraber 650+ üstüne çıkabilir def in,hp'nde 3500+ buff scrolla beraber.Fr ninde 100+ olması gayet iyi olacaktır. P.S. Geçen gün np tartışması olmuştu günde ne kadar yapılablir diye.iki tane lvl 63+ mage sağlam itemlarla parti halinde 2k np yapabilirler,günde 12 saat oynamalarına gerek kalmadan.Eğer 4 tane 63+ mage varsa ve healer sağlamsa hb/ob yapılarak 4k ya kadar çıkılabilir.Hayal değil yani.Olay itemlarınıza ve lvl ınıza bakar,biraz da el çabukluğunuza.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage [Bu mesaj DepReSSioN tarafından 03 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 erkek char 50 intle başlar var lvl 1 armor pauldron 62 int ister dolayısıyla erkek charlar 62ye kadar int verir case closed.[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 "case closed" lol karizman süper. sanırım orclardan bahsettiğimi farketmemişsin.Teorik olarak benim verdiğim bilgi doğru.Pauldron genelde goblin giyilmez,+7 12hp giymen çok daha iyi olcaktır.Tek giymen gereken goblin pad dir ki onun hpsi yaklaşık 150 ve 16 fr si olduğundan normal armordan çok daha iidir.Int olarak da 58 ister. ok?[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaş "50 intim var" dediğine göre el morad male charı var. case closed x2 :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ok herneyse anlaşamadık senle. Pyro int hakkında dediğime dikkat etmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 neyde anlaşamadık? el morad male charı varsa 50 intle başlar 62ye kadar int vermesi lazımki lvl 1 armor pauldronu giyebilsin yoksa çıplakmı kascak adam[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yazdığımı bi daha oku,adama hp bonuslu armor giy diyorum ki int e az verebilsin diye,ayrıca cz de bi tane bu oyunu bilen adam göster ki hp bonuslu armor yerine goblin giysin.Pad dir sadece giyilmesi gereken goblin çünkü en ii ve değecek bonuslar ondadır.58 e kadar int verir bu sayede 4 tane da mp ye verebilir (62-58=4).OK?[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 +7 pauldron 62 yada 64 istemiyor mu bida bak gel[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Erkegim,paperim 62 intim var.Yoksa elbise giyemiyorum. Nerede kadın erkek eşitliği,nedir bu genç delikanlılarımızı toplaştırma çabaları o_O[signature][hline]Buzkirpisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu kdr tartı$mı$sınız saolunda ben dun 62 yaptım bıle ıntı :) 62 olmadan bırak armoru lvl 1 hic bi$i giymiyordu char öyle cıpıldak dola$ıodu bi botla eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ;)[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 manner a ıhtıyacı olan varsa yardıma acıgım =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 server?[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hata numarası 1: Erkek chardan paper mage olmaz! Sebep : Erkek chardan paper mage yaparsan, INT'i 62 edene kadar MP statlarını yersin. Bu sefer seninle aynı leveldeki dişi paper magenin MP si senden yüksek olacağından seni fırıldak eder...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 server; ares 1 ben hıc bır oyunda female char acmam,isterse fırıldak etsın benı nop.nefret ediyorum cunku eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hehe şuan merchanttayım yarın yardımcı olabilirim.[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 :) hayırlı i$ler sana o zmn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: fatihkaraca, 04 Temmuz 2005 03:12 tarihinde demiş ki: Hata numarası 1: Erkek chardan paper mage olmaz! Olur baba olur,12 puan int e vermis olurum ama GARI GARAKDER YARATMAM heüyn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 aheuheheheahzhhzzuuz :D 8-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Soru: El morad human mage var ve int 70 ten başlıyor.Nasıl oluyor da oluyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Efet gene bir paper mage konusu daha, olay sudur depresion arkadasımıza sunu soylemek isterim 63 level paper magesın eyw ama bence biraz daha bu olaylar ilgilenmelisin... Olay sudur; Female charlarda İnt. 70 oldugu için paper mage olduklarında hiçbir sorun kalmıyor çunku en fazla int. isteyen paper itemi pauldron oldugu içinki int. 62 istiyor rahat rahat her turlu itemi giyip kullanabiliyorlar... Ama eger charın MAle bir char ise o zaman başlangıc int. degeri 50 oldugu için mecburen MP den alıp 12 stat int. vermek zorundasınki Paper itemlerinin tamamını kullanıp giyebilesin burda kayıp Female chara gore 8 int. dusukluk ve 12 mp eksiklik... Buda çok goze dişe dokunur bişey degil bu açıklar itemler ile kapanabilir... O yuzden senın mutlaka restat yapman ve int. degerini 62 ye kadar yukseltip kalanını MP ye vermen gerekiyor en acilinden....He unutmusum sorry fatih çok mu biliyorsun Male chardan paper mage olmaz die bunu tartışmak bile istemiyorum erkek chardanda PAPER MAGE OLUR!!!!! Ayrıca olay level yada mp degildir aynı leveldaki 2 paperdan kimin alacagı işi kimin daha iyi bildigi ile alakalıdır yada itemleri kimin daha ii oldugu ile 12 mp nın verdigi gucle kimse kimseye ustunluk saglayamaz...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Magician Job: Paper Flame Level:63 Clan: The_Others Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 18 Temmuz 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 18 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar