Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Wj Neco'nun süper programı üzerine nukem başladı yayına. yeni programlarını da heyecanla bekliyoruz. (nukem yok yayında şu an. boş radyo. 1 dakka kadar kaldı sadece nukem)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 boş kalmasın diye yayındayım. program yapmıyorum, shuffle ediyo. programı olan varsa buraya deyiversin, çıkarım.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hade anons da yapalım bare, daha iyi bi işim gücüm yok ne de olsa. shuffle'a dokanmıyorum, ne çıkarsa bahtınıza, ama açıklamasını verelim di mi? şu ana kadar deadbolt - one day i will kill you COF - sleepless ask it why - pasta ve şu anda da fresh moods - decisions i made çıktı bahtınıza. bu son çalan pek güzel bööle tatildeyken güneş batırma parçası. aranızda akşamdan kalma olanlar varsa iyi gelir hem, taze taze modlar :)
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oy oy joy division - the sound of music geldi. fena diil, sabah dinlenebilir, bayarsa kapatırıs :)
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 baydı :P alison moyet - invisible geldi. pek şeker parçadır. seviyoz :) alison apla bööle kocaman bi kadındır, kocaman da sesi vardır. yazoo diye martin gore (depeche mode) ile birlikte müzik yaptıkları bir grup vardı eskiden. hey gidi... you treat me like i'm invisible...
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 akufen - deck the house geçenlerde türkiye'ye geldi, istanbul'da çaldı bu amca. yayın kesik geliyo zannedebilirsiniz, oynamayın parça ööle :P
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lol bu shuffle işi çok tuhaf oldu playlist tuhaf olunca :P joy division çalıyo yine, "love will tear us apart again". bu sefer kesmem, çok eğlenceli parça adıyla ters orantılı olarak... alın playlist, istek yapıciim değişiklik olarak, beğenirsem istediğinizi tabe :P tık! reytink reytink!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 üwe, sıfır dinleyici oldu :P beceremiyorum ben bu işi sanırım :/ ofra haza - im nin alu...
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ehe yarınki olaya da uydu bu: dio - holy diver mosh!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 araya benim avatar girdi, şarkısını söyledi. sonra korn - blind geldi. sonra çıkanları beğenmedim atladım, şimdi kraftwerk - computer love çalıyo.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 artık yazmıyorum, başka işim var. siz takılın :P
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 arka arkaya 8-9 tane avatarı görünce bi garip oldum eheh, komik bişi bu avatar mevzusu.[hline]divine sarcasm
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lol bi tane dinleyicim var. kim o azimli kişi, kaleye mum diksin. anlıyo iyi müzikten, lol be :P
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ah benim o :) vanilla ice ı çekicem kazaadan eheh mtv de fridge programının başında weriolardı bu şarkıyı ne die merak ediodum ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 aslan sly-bünye be! gel öpüjem! *!nanaktan makas alır, öper* aa iki olmuş. reytink reytink!
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 haha güzel çalıo dinleyin dinleyin *!gaz werir* ben bi banyo yapiim sesi açtım dinliorum hala merak etme :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eheh uyku münasebetiynen ayrı kalmıştım radyodan. günaydınlar efenim. dinleyiciniz bol olsun[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Günaydinlar efenim. Anca kalkabildik anorien ailesi olarak :) Ben bugün program icin wj Necoyu ikna etmeye calisiciim fekat siz bana program saati söyleyin o saate ayarlayalim kendimizi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ay şahane gidiyo shuffle vallahi, phil collins çıktı şimdi de. dinleyin valla çok süper çalıyorum ayıptır söylemesi :) ben bile gaza geldim her gün dinlediğim şeyler olmasına rağmen :P
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ya ne gıcık adamlarsınız be bi wj yammadınız beni alacağınız olsun yani varya[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ben adam diilim bi kere, gıcık hiç diilim! 5 dinleyici oldu bu arada, reytink reytink!
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ay kitle oluştu resmen son derece ciddiyetsiz shuffle programı yaparken :P acaba playlist mi yapsam.... mmm.... ı-ıh, bööle daha zevkli, arada infected mushroom filan gibi uyumsuzluk derecesi abarmış şeyler çıkarsa müdahale ediyorum :) şu anda cyndi lauper çalıyo, hastasıyım! dinlemede kalın merkez!
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 hmmm soyle bi actim ne olursan ol oldugun gibi gel diyor norvana.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar