KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Tras olurken aklıma geldi hiç arastırmadan yazıyorum. Nasıl köpürüyor bu jeller ?[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Tuptekileri suya sokunca ztn sabun nası köpürüyosa, otomatikmen köpürüyo, veya şampuan işte, herhangi bişe.. Ama Hazır köpürtülmüşünü kullanmak daha iyi bence..2 3 milyn bişey 2 ay fln yetiyo yani..(Traş Köpüğü)..
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 walla daha traş olmadıgım için bilmiyorum...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Loli +1 Hayatta işim olmuyo Köse Prens :=)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi ara saç köüpüğü kullandım bide makine ile traş oluyorum bilemicem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: gokkkan, 16 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki: Tuptekileri suya sokunca ztn sabun nası köpürüyosa, otomatikmen köpürüyo, veya şampuan işte, herhangi bişe.. Ama Hazır köpürtülmüşünü kullanmak daha iyi bence..2 3 milyn bişey 2 ay fln yetiyo yani..(Traş Köpüğü).. Hocam suyla köpürmüyor .. Sürüyorsun köpürüyor mavi jelden bahsediyoruz allah ım örneklere bak :D su bozuyor benim dediğimi[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oksijen ile kimyasal tepkimeye giren zamazingolar vardir icinde sikinca kopuruyordur. madem bilmiyorsunuz neden 'bilemiycem' diye yaziyorsunuz bende bunu bilemiyorum.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yokmu bir bilen yav[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 dominiğin söyledi olay mantıklı ilk elime sıkıyorum oksijenle temas eden yüzeyleri köpürme olayına giriyor yüzünüze sürdüğünüzde oksijenle temas eden molekül sayısı arttığından sürdükçe köpürüyor böyle olsa gerek[signature][hline]Fire in the Darkness...
Öne çıkan mesajlar