Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tras köpüğü..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tuptekileri suya sokunca ztn sabun nası köpürüyosa, otomatikmen köpürüyo, veya şampuan işte, herhangi bişe..
Ama Hazır köpürtülmüşünü kullanmak daha iyi bence..2 3 milyn bişey 2 ay fln yetiyo yani..(Traş Köpüğü)..
Mesaj tarihi:
walla daha traş olmadıgım için bilmiyorum...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
bi ara saç köüpüğü kullandım bide makine ile traş oluyorum bilemicem[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
gokkkan, 16 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
Tuptekileri suya sokunca ztn sabun nası köpürüyosa, otomatikmen köpürüyo, veya şampuan işte, herhangi bişe..
Ama Hazır köpürtülmüşünü kullanmak daha iyi bence..2 3 milyn bişey 2 ay fln yetiyo yani..(Traş Köpüğü)..
Hocam suyla köpürmüyor .. Sürüyorsun köpürüyor mavi jelden bahsediyoruz allah ım örneklere bak :D su bozuyor benim dediğimi[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
Mesaj tarihi:
dominiğin söyledi olay mantıklı ilk elime sıkıyorum oksijenle temas eden yüzeyleri köpürme olayına giriyor yüzünüze sürdüğünüzde oksijenle temas eden molekül sayısı arttığından sürdükçe köpürüyor böyle olsa gerek[signature][hline]Fire in the Darkness...
  • Yeni Oluştur...