kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ben oynuyamadım oyunu şahsen böle oyunları oynuyamam öle acayip yaratıklar tiksiniyorum uff.. aniden çıkıyorlar bide sıçingen ..[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 demosunu 70 keere bitirdim ama nedense oyunu alasım gelmedi.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Genel bir bakınca, oyunu tavsiye etmiyorum. Bir noktadan sonra aynı şey bayıyor açıkçası. Git adamın sırtına atla kanını em ölsün, başka adamı biç, hep aynısı yani yenilik yok, arada sırada yeni hareket öğreniyorsun da aynı kapıya çıkıyor yani ya onu alacağına enter the matrix al derim her ne kadar o da kötü olsa da Bloodrayne'den daha iyidir.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Zamaninda soul reaveri da kaini de bitirmistim bunuda alir bitiririm ama gittim sordum oyun daha cikmadi dediler. Nasil bi oyun adventure mi yoksa dovus agarlikli mi. bi de sistem gereksinimlerini yazabilirseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ben oynadım soul reaver a baya benziyo oynanış falan atrz olarak aynı güzel oyun ama ben multiyle fayayı sıyırdığım için single oynayamıyom artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Malcolm, oyun dövüş ağırlıklı 3d person mouse ile oynanabilen türlerden [bkz:jediknight 2 , maxpayne][hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 chok güzel oyun ama çabuk bitiyo :([hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 İdare eder yavaş görüş falan ilk başlarda çok hoş geliyor oyunun tek kötü yanı arkadaşların dediği gibi bir kaç yeni vuruş stili dışında extradan bişiler çıkmaması yani bölümler arası fazla fark olmaması , Zaten moblarda süper zekice oynamıyorlar o kadar kalabalıklarki zaten senle eşit oynasalar hiç şansın yok :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 güzel oyun fakat iyi çalışması için iyi bir makine istiyor.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Deep-Night, 20 May 2003 23:21 tarihinde demiş ki: demosunu 70 keere bitirdim ama nedense oyunu alasım gelmedi.[hline]deep. +1![hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: zlorwf, 23 May 2003 21:55 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 20 May 2003 23:21 tarihinde demiş ki: demosunu 70 keere bitirdim ama nedense oyunu alasım gelmedi.[hline]deep. +1![hline]Geri döndüm... +1 :)[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 öle de zaten ben bu tarz tırstırıcı oyunları oynuyamıyorum ses sistemi de var aniden yaratık falan çıkınca kendimi kaybediyorum. :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ps2: devil may cry (2 değil ama)[hline]Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bence gayet tatlı bi oyun :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende Demosunu Çok Bitirdim Oyun Çıkınca Oyununuda aLıp Bitirdim.Bitirelide 1 Hafta Olmuştur çok güzel yapmışLar HeLaL OlSuN Nediyim..![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi ilk bölümdeki bio mass ı gördükten sonra oyunu oynayasım gelmedi.. ciddiyim tırsanzi :)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 korkunc deilde baygin geldi banada. bi sure sonra yeter artik yine mi sen diyerek saldirriyosunuz zombie lere ayrica alone in the dark daha guzeldi bu tip oculu oyunlar arasinda.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 harika oyun bullet time ve double blade'deki adamı 45 derece kesme olayına hasta oldum. rayne de rocks zaten, devamını bekliyoruz artık.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Oyun başlarında zevklide sonradan sıkmaya başlıyor.Hep aynı şey,ama başlarında zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 habire aynı şeyler fcırk fcırk adam kesiyosun.aaa gücün mü bitti?hemen git kan iç azcık gücün dolsun.Ama sakın suya girme yanıyosun.ara sıra güçlü yaratık geldiğinde blood rage yap da çabuk öldürebil yaratığı.blood rage yetmezse öldürmeye çıkart silahları deş bossu.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Zombie lerde acayip bir yapay zeka var silah falan kullanıyorlar mauha[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 millet yalnız oyunda garip bi bug var oyunda klavyeden saa ve sola dönemiosunuz tuşları atasanız bile sağa ve sola dönmüo şirinlik abidesi ablacığımız illa da mouse ile oynayacan dio[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ekran görüntüleri çok hoşuma gitmişti, ablamızda taş zaten. Aldım ve 10dk sonra hayal kırıklığı ile kapattım.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar