xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 zemzem kolaya yeni rakip edit: bu arada ben bu pepsiblue sitesinden bişey anlamadım [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Haziran 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Pyro, 11 Haziran 2005 14:44 tarihinde demiş ki:yok ben bildigimden $a$miyim dedim coca colamı aldım cıktım heh. nası yapabildin böle bişeyi analamadım. benmi çok yenilik manyağıyım yoksa? :P[signature][hline]ey edip adanada pide ye
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Turkiyede boyle tek renk icicek hic satarmi. Yapicaksin soyle sari kirmizi kola bak nasil satiyor:) bugun cok yaratici bir gunumdeyim herhalde.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ictim ben cok guzel :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Leader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bende bugün içtim hatta arkadaşla sokakta içtik.Yoldan geçenler tip tip bakıyolardı süperdi :)
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla bencede gyt güzel işin kötüsü sınırlı sayıda dior şişede,inşallah kalır hep..[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 demin marketin önünden geçerken kolilerle indiriyorlardı merak edip aldım bardağa doldururken mavi mavi dökülüyor falan değişik görüntüsü çok hoş[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yerfıstığından filan böyle köpek kakası yapıyolardı bi yerde. görünüş filan aynı. adı da köpek boku anlamına geliyodu. millet çok güzel yiyodu. o zaman anlamamıştım hala da anlamıyorum.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 schweppes te at boku anlamındaydı galiba. "yeşilli"si cok güzel :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
armra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 uzay filmlerinde acaip reklamını yapmışlardı yıllardır. ben bu aralar malt içecek manyağı oldum. kolaya beş çeker. ben bunu diyorum özellikel ritmix limon diyorum. dış görünüşleri bira gibi oldğundan renkli şişelerde satıyorlar. bir de şöyle litrelikleri olsa![signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Içtim .. ve Hiçbi farkı yok orginal pepsiden .. Sadece rengi ilgi çekici .. AmA Hoş yani .. ama sanki biraz daha şekerli :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. [Bu mesaj RaVena tarafından 11 Haziran 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 izmirde satılıyo len[signature][hline]beni tehdit mi ediyon master jedi??!
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 denemek lazım merak ettim.[signature][hline]silence..
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 pepsiden daha sekerli??? nutellayı mı eritmisler napmıslar?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tadı aynı bildiğimiz pepsi ama şöyle ki bu içeceği camsil işesien koyup içerseniz görenler size psikopat muamelesi yapabilşir ya da daha değişik tepkiler ortaya koyabilir komşumuzun dediği gibi "a-aa içti walla çocuk içti camsili.. evladım nasıl içtin onu koş kusturalım seni.."[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 alala tadı aynı pepsi ise ne anlamı varki? sadece renk içinmi. alala merak ettim rengi şişesi fln manyak duruyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bide nane aromali gazoz cikmis. Onun ustundede bu yaz icin sinirli sayida yaziyordu. 7up fln di heralde pepsi grubundan olmasi gerek.
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bunun twistlisini de yapsalar bari. pepsi twistin hastasıyım tek geçerim kola alemind e:)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tadı aynı yaa psikolojik olarak daha ii olduunu düşündüttürüo o kdr...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Fruko buz var sınırlı sayıda diyor :D oda acık mavi onuda denemek lazım :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 heh bence bı an çok satıcak sonra bişi olmıcak patlıcak ellerınde tat aynı renk mavi...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Siyaha donusturen kimyasal yerine maviye donusturen kimyasal koymuslar:P cok sacmaladım[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahanda delirdim gidip arıcam şimdi her yerde...[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 fruko buz mükemmel.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tansasa baktım dun pepsı blue yok valla. illa mavi olacaksa powerade i tek gecerim.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Öne çıkan mesajlar