Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DaoC bir baskaymiS ( Im Back )

Quibble

Öne çıkan mesajlar

Kimse tanimaz kimse bilmez beni .....
LvL 50 Ezik bir friarim vardi ne artim ne epicim vardi ,
sansimda yoktu arti raid yapardik herkez istedigini alir sonra dagilmaya karar verirlerdi (niye kufur ediyorum ki ben public bir ortamda, yavas olyim biraz)

Bende Oyunu biraktim. Wow denedim , amman allahim cok guzeeeeel dedigim oyun 2 hafta sonra bayginliktan olduruodu beni azkalsin, Matrix Online denedim oyun cook guzel ama hic bir zaman ne daoc olabilir nede yaklasabilir....

Dun arkadasimin 3 dakikalik gaziyla oyunu actirdim.Siteye ilk girdigimde ordaki goruntuler tuylerimi diken diken etti.Cunku DaOc buyuk bir zevkle emek verdigim bir oyun idi. DaOc u bu kadar ozleyecegimi hic dusunmuyordum ama megerse burnumda tutuyormus. Sonuc olarak Alb/Ex da yine basladim ve sunu soyluyorum butun DaOc oyuncularina , hic bir sey kacirmiyorsunuz DaoC piyasadaki en iyi mmorpg dir bence...
ha bide IM BACK
Cok ovdum, cok yuceltim oyunu kisi basi 1p rica etsem..... =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream !

[Bu mesaj Al_Thar tarafından 17 Temmuz 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Baggio tarafından 17 Temmuz 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten hiçbir oyun Daoc'un zevkini veremiyor.Bir sürü mmo oynadım, hiç zevk alamadım oyunlardan 2 hafta sonra dediğin gibi baygınlık getirtiyor ama daocta ne varsa artıkn, felaket bi şekilde oyuna bağlıyor.Belkide "level 50 olcam adam kescem" gazı ile oyun deli haz veriyorş.Mythic asrın oyununu yapmış ama değerlendiremiyorlar.Ah... o oyun benim development imde Olcak (yani ben orda Patron olcam :>) Oyunu dahada dinamik kılıcı şeyler yapmardım.Örnek vermek gerekirse, Yayları Real time olarak kullanma.Yani mesela uzaktaki bi adama ok atabilmek için attackdayken Mouse un 1. tuşuna basıp, oku yaya yarleştirip, Target değilde, Crosshair sayesinde aim alarak vurma.Gerçekten oynarken çok heycanlandırabilecek bişey ve Daoc ta olsa eminim Bow manyakları (benim gibi) yada okçuluk sınıfında baya bi artış olucağından eminim.Mythic yaptığı oyunun değerini bilmiyor.Daoc gibi Orjinal bi projem olcak, gözüm gibi bakarım.Yemem yediririm, içmem içiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Pingi nasil hesaplayacaksin o bow isini yaparken peki? :) Client sided yapsan daha beter olur, server sided yapsan pingden dolayi vurulmaz adam duzgun, vs.

O tip kozmetiklerden once buffbot olayinin onune gecilmesi gerek Daoc'da mesela, onu da niye engellesin adamlar, 100 kisinin 85'inin ya buffbotu var, ya da birininkine erisimi. Dunyanin ek geliri geliyor oradan. Sirketin oncelikli amaci da oyunu dogru duzgun oynatmak degil de en fazla parayi kazanmak olunca..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

düşünmedim değil ha baçyo ozaman pingden bişey yapılamaz ama yinede projem süper.Fps gibi olcak kılıç sallamak falan Dex base olcak ve Sen sallıyacan kılıcı mouse a bascan.Mount and blade oynadıysan ondaki gibi olucak savaş formatı ama ozamanda Lagden geçilmez.Serverların kapasitesi artık 40 kişiye falan düşer. :P
Sosyal ağlarda paylaş

demek yalnız değilmişim valla sevindim bunu okuyunca.. bi aralar hayli hararetli bi şekilde daoc oynuyordum ta ki (hatırlarsınız) bu denizaltı fiberler yalan olup yurtdışı bağlantıları mahvolana dek.o bağlantılar gidince soğudum mmorpglerden nedense, bıraktım daocuda.
aynı şekilde wowa başlayıp wowdan baydım, daoc cdlerine bakıyordum kaç gündür dönsemmi acaba diye şimdi iyice gaza geldim :p
tek canımı sıkan şey catacombs bulup almak bide..[signature][hline]"si tu n'existais pas déjà, je t'inventerais.."
Sosyal ağlarda paylaş

Benim canimi sikan sey guildimin komple Wow'a gecip, bir de bunu yaparken ikiye bolunmus olmasi. Powerplay guildlere yamanmaya calismak da isime gelen bir secenek degil, ne guzel ortahalli, yetenekli, duzgun rvr edebilen, kac senedir icinde oldugum guildim vardi benim :/[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 50 olduysan catacombs almana gerek yok catacombs xp kasmak için yararlı bişe yoksa item falanları falan kolpa yani rvr için daha kullananı görmedim.

Biz wowa daoctaki hun guildi olarak geçtik bi kısmı geçmedi tabi bazıları ikisini bi arada oynuyo zaten guild olarak geçmeseydik wowa hiç başlamazdım tahrik ettiler beni :)[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 17 Temmuz 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...