SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben 3 tane add-on indirdim fakat kurulumunu gerçekleştirmedim . interface dosyasının içne klasörleri kopyalamama rağmen hala karakter seçme kısmında addonları yöneticeğim buton gelmedi ,en kısa yoldan ne yapmam gerekir. Atlas,Ct-Raid ve kimin ne kadar dmg verdiğini gösteren add-onlar benim yüklemeye çalıştıklarım şimdiden sağolun=)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Interface/AddOns/addonlar vs. di mi?[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 interfaceaddons klasörünün içine koyman lazım interfaceaddonsatlas olacak mesela kontrol et bence[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok D:World of WarcraftInterfaceCT_RaidAssist D:World of WarcraftInterfaceRecap D:World of WarcraftInterfaceAtlas şu anda bu şekilde. buları ne şekilde deiştirmem gerekio?[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bir tane "addons" klasörü açman lasım D:World of WarcraftInterfaceaddonsCT_RaidAssist D:World of WarcraftInterfaceaddonsRecap D:World of WarcraftInterfaceaddonsAtlas olcak[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çok sağolun dediğiniz gibi değiştirdim sorun holloldu. teşekkür ederim. HK'niz çok CP'niz bol ossun =P[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar