Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gerçekten hepsi birbirinden komik işte bunlardan bazıları... *Geçen hafta New York'a gittiğimizde Sean Patrick Kilisesi'ni gördüm.Bayağı güzel bir evde oturuyorsun.(Frank) *Eğer ben Tanrı olsaydım, bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.(Michelle) *Canım Tanrı..Kucaklaşmayı sen mi buldun? Çok güzel bir şey.(Brenda) *Sevgili Tanrım niçin TV'ye çıkmıyorsun?(Kim) *Öğretmen, günlerin önce kısaldığını, sonra uzadığını söyledi.Artık bir karar vermelisin.(Mindy) *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) *Sevgili Tanrı, sen zengin misin, yoksa sadece ünlü mü?(Steven) *Yeni öyküler yazamaz mısın? Yazdıklarının hepsini okuduk, bitirdik ve yeniden başa döndük.(Terry) *Yağmur yağdığında ne kadar süreceğini nereden biliyorsun?(Sonia) *Kitabını okudum ve beğendim. O kadar fikirler nereden aklına geldi?(John) *Doktor olmak istiyorum. Ama o aklına gelen nedenden değil..(Fred) *Niçin daha sonra yeni hayvanlar bulup göndermedin? Hala eskileri ortada dönüp dolaşıyorlar.(Johny) *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) *Eğer gönderdiğin bebeği geri almazsan odamı temizlemem.(Joy) *Tanrım, hıncımı aldım teşekkürler.(Raymond) *Ne olur beni kuş yap. Söz veririm senden uzun bir süre bir şey istemeyeceğim.(Lee)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) bu çocukta iş var.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Doktor olmak istiyorum. Ama o aklına gelen nedenden değil..(Fred) bittim burada :D :D biride kuş olmak istiyor ahahaha[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 süper ya :)[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cocuk diilermi hepsi cok gzl...:) bunları okuduktan sonra cnm cocuk olmak istedi ne kadar ozgur bi beyinleri var...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 15 Şubat 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Massimo, 15 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: *Ne olur beni kuş yap. Söz veririm senden uzun bir süre bir şey istemeyeceğim.(Lee) süper yaaa.. canım benim yirim ben onu yirim..[signature][hline]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer gönderdiğin bebeği geri almazsan odamı temizlemem.(Joy) bunun gibi bi cümleyi bundan seneler önce ben doğunca abim yakarıyormuş:D tabi onun kisi ; "Eğer gödneridğin bu hayvanı almassan onu öldürücem"[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: SteelBB, 15 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: "Eğer gödneridğin bu hayvanı almassan onu öldürücem" ehehe super yaws :D:D[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük |
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Böle bi kitap vare.Hatta ben küçükkken para biriktirip almak isytiodumda kısmet olmadı.Güzel ama :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
fiona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hepsi birbirinden fırlama bunların :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?" (James) :tup:
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 güzelmiş.[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] Republic of Fenerbahçe
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kobe bi defolsan?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Öğretmen, günlerin önce kısaldığını, sonra uzadığını söyledi.Artık bir karar vermelisin.(Mindy) en iyisi bu :)[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] Republic of Fenerbahçe
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 15 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki: *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) bu çocukta iş var. +1. kafası çalışıyo belli ki =) eheh çok hoşuma gidiyo küçük çocukların düşünceleri.. ne kadar saf ve basit de olsa büyük bir insanın hiç aklına gelmeyecek şeyler düşünüyorlar.
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: James, tarihi bilinmeyen bir tarihte demişki : *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun? Duygularıma tercüman oldu çocuk resmen....[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 süper ya...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) hehe :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Turk cocuklar acaba neler der..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) cok ii be:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer ben Tanrı olsaydım, bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.(Michelle) iste benim gorusum superrr...[signature][hline]
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Türk çocuklar Allahım beni Allah yap bende yaratabileyim der[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Nartanesi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir de bunlar var: "Tanrım zürafaları bilerek mi öyle yaptın yoksa yanlışlıkla mı oldu?" ve benim hasta olduğum soru: "Tanrım, tanrı olduğunu nasıl anladın?"[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: eraygnr, 15 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) heh bu da gzl :D [signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 15 Şubat 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar