Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Gerçekten hepsi birbirinden komik işte bunlardan bazıları... *Geçen hafta New York'a gittiğimizde Sean Patrick Kilisesi'ni gördüm.Bayağı güzel bir evde oturuyorsun.(Frank) *Eğer ben Tanrı olsaydım, bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.(Michelle) *Canım Tanrı..Kucaklaşmayı sen mi buldun? Çok güzel bir şey.(Brenda) *Sevgili Tanrım niçin TV'ye çıkmıyorsun?(Kim) *Öğretmen, günlerin önce kısaldığını, sonra uzadığını söyledi.Artık bir karar vermelisin.(Mindy) *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) *Sevgili Tanrı, sen zengin misin, yoksa sadece ünlü mü?(Steven) *Yeni öyküler yazamaz mısın? Yazdıklarının hepsini okuduk, bitirdik ve yeniden başa döndük.(Terry) *Yağmur yağdığında ne kadar süreceğini nereden biliyorsun?(Sonia) *Kitabını okudum ve beğendim. O kadar fikirler nereden aklına geldi?(John) *Doktor olmak istiyorum. Ama o aklına gelen nedenden değil..(Fred) *Niçin daha sonra yeni hayvanlar bulup göndermedin? Hala eskileri ortada dönüp dolaşıyorlar.(Johny) *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) *Eğer gönderdiğin bebeği geri almazsan odamı temizlemem.(Joy) *Tanrım, hıncımı aldım teşekkürler.(Raymond) *Ne olur beni kuş yap. Söz veririm senden uzun bir süre bir şey istemeyeceğim.(Lee)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) bu çocukta iş var.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Doktor olmak istiyorum. Ama o aklına gelen nedenden değil..(Fred) bittim burada :D :D biride kuş olmak istiyor ahahaha[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 süper ya :)[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cocuk diilermi hepsi cok gzl...:) bunları okuduktan sonra cnm cocuk olmak istedi ne kadar ozgur bi beyinleri var...:)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 15 Şubat 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Massimo, 15 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: *Ne olur beni kuş yap. Söz veririm senden uzun bir süre bir şey istemeyeceğim.(Lee) süper yaaa.. canım benim yirim ben onu yirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer gönderdiğin bebeği geri almazsan odamı temizlemem.(Joy) bunun gibi bi cümleyi bundan seneler önce ben doğunca abim yakarıyormuş:D tabi onun kisi ; "Eğer gödneridğin bu hayvanı almassan onu öldürücem"[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: SteelBB, 15 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki: "Eğer gödneridğin bu hayvanı almassan onu öldürücem" ehehe super yaws :D:D[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Böle bi kitap vare.Hatta ben küçükkken para biriktirip almak isytiodumda kısmet olmadı.Güzel ama :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hepsi birbirinden fırlama bunların :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?" (James) :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 güzelmiş.[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kobe bi defolsan?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Öğretmen, günlerin önce kısaldığını, sonra uzadığını söyledi.Artık bir karar vermelisin.(Mindy) en iyisi bu :)[signature][hline][b]Minnesota Timberwolwes[b] Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 15 Şubat 2005 14:37 tarihinde demiş ki: *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun?(James) bu çocukta iş var. +1. kafası çalışıyo belli ki =) eheh çok hoşuma gidiyo küçük çocukların düşünceleri.. ne kadar saf ve basit de olsa büyük bir insanın hiç aklına gelmeyecek şeyler düşünüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: James, tarihi bilinmeyen bir tarihte demişki : *Eğer öldükten sonra yaşayacaksak, niye öldürüyorsun? Duygularıma tercüman oldu çocuk resmen....[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 süper ya...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) hehe :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Turk cocuklar acaba neler der..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) cok ii be:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 *Eğer ben Tanrı olsaydım, bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.(Michelle) iste benim gorusum superrr...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Türk çocuklar Allahım beni Allah yap bende yaratabileyim der[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bir de bunlar var: "Tanrım zürafaları bilerek mi öyle yaptın yoksa yanlışlıkla mı oldu?" ve benim hasta olduğum soru: "Tanrım, tanrı olduğunu nasıl anladın?"[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: eraygnr, 15 Şubat 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Şu hergün ezip durduğum karıncaların umarım sence bir önemi yoktur.(Alis) heh bu da gzl :D [signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 15 Şubat 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar