Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Dragonutopia, 21 March 2003 05:15 tarihinde demiş ki: Hemen Elfwood a ... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please +1[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Grudge senden bu materyalleri kullanmak için izin istiyorum (telif haklarına saygılı user. :D)[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kullanabilirsin tabe... ama ben çizdim falan deme bari :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 grudge, moğol çinlisi güzel olmuş. tebrikler.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Eleştiri demişsin Neyini ELEŞTİRELİM BE süper olmuş harbiden[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: horacegoesskiing, 28 June 2003 19:53 tarihinde demiş ki: grudge, moğol çinlisi güzel olmuş. tebrikler. eywallah ps: o hangisi yaw? :-p [hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 elinde kılıç olan... iyi olmuş iyi... bak bişi dicem. onu ışıklı masaya koyup üztünden temiz çizmeyi bi denesene... hatta onu yaptıktan sonra bi de ışıklı masaya koyup bu sefer de çizgi olmadan sadece tonal değerlerle bi üstünden geçmeyi de bi dene, çok hoş olabiliyo...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 önce ışıklı masam olması gerekiyo bitane :p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 helal walla hepsi süper olmuş da ben o ejderhayı fazla beenmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar