Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: orc_lord, 15 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: helal olsun adamlara. fakat sanki .tk uzantısı nedir ki? hangi ülkeye ait? darısı pkk.org'un başına. tk tokelaou gibi bi adı olan ülkenin şeyi, hatta ada mıydı neydi. ücretsiz saçıyolar adresleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Arthur_HellsFire, 15 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: pkk.org tada phpnuke var aslında biraz kasmak lazım Ben açık aramaya başladım walla umarım bulurum[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hangi modül varsa kapamışlar kardeşim bu ne ya birtek forum açık allah allah dolu açık var ama bütün modüller kapalı :hrr:[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bazik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: MartinLGore, 15 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Ahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhaha yüzde yüz kendileri alıp sonra hacked indexi atmışlar yüzde yüz belli.. sonra da hürriyetimi kandırmışlar ahahhaha çok komik loooooll aşırı belli ahahahah Ağzınla gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aldığım duyumlara göre cumhur bu akşam pkk.org'u hacklicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: gonozom, 16 Temmuz 2005 18:23 tarihinde demiş ki: aldığım duyumlara göre cumhur bu akşam pkk.org'u hacklicekmiş Yapma ya :), niye bu akşam? Şimdi niye hacklemiyo? Bence sallama bir haber :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cumhur kim?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bknz: http://pkk.org [Bu mesaj gonozom tarafından 16 Temmuz 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o.O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tek tek köklerini kazıyalım, yok edelim[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Abi kesin ftp şifresi ile hackledi :D denedi teker teker buldu ondan akşama dedi resimleri bile atmış siteye :).[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 duyduğuma göre domaini kökten ellemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mp3 olarak mı ne koymuşlar maşşallah 5 dakıkada açıldı marş www.pkkonline-kongragel.tk adresinde[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Helal olsun..darısı bütün kürt sitelerinin başına[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 .org inmiş?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 inmişti[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 patiden biri de(unuttum şimdi) amerikan deniz kuvvetlerinin sitesini hacklemişti bombaydı euueuh[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hala inik değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hll olsun aslanlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Cumhur mu hackledi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bulunduğum yerde sayfaya bakamıyorum ama hacklediyse birisi şimdi helal olsun derim. Öyle fake domainler hackleyerek olmaz. pkk.org'u hacklemişlerse helal şimdi.. Ayrıca bi herifin teki darısı tüm kürt sitelerinin başına demiş. yasadışı demeyi unutmuş sanırım. ben öyle inanıyorum. yoksa dengesiz bi insan tavrıdır bu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 org gitmiş lol[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~599077,00.asp Mutlaka okuyun. said: GRUPTA ASKERİ KOMUTA ZİNCİRİ VAR Onu soracaktım. Giderlerinizi nasıl karşılıyorsunuz? - Masraflar Büyük Üstat’ımız tarafından karşılanıyor. Büyük Üstat? Masonik bir terim mi bu? - Hayır, sitemizin en üst yöneticisi. İşinde uzmandır. ‘Orgeneral’ deriz. ALLAH BELANIZI VERSİN NE DİYM AEUEHUAEH GUH EYARDINIZ BENİ[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Faust, 17 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki: http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~599077,00.asp Mutlaka okuyun. said: GRUPTA ASKERİ KOMUTA ZİNCİRİ VAR Onu soracaktım. Giderlerinizi nasıl karşılıyorsunuz? - Masraflar Büyük Üstat’ımız tarafından karşılanıyor. Büyük Üstat? Masonik bir terim mi bu? - Hayır, sitemizin en üst yöneticisi. İşinde uzmandır. ‘Orgeneral’ deriz. ALLAH BELANIZI VERSİN NE DİYM AEUEHUAEH GUH EYARDINIZ BENİ Ana sen banlı değil miydin ya?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://www.ayyildiz.ekibi.com/ Şimdi orada röportaj yapılan gurubun sitesine bakınız. 1) Alan adı bedava bir alanadı 2) Alan 100webspace.com üzerinden alınan 100mblik bedava bir alan 3) Sitenin girişindeki o yazıda nedir? Bence bu adamların sitesi hacklenmiş :-) 4) Ben bunların adını hiç duymadım Hürriyet ile röportaj yapabilecek kadar ve meclise gidebilecek kadar ünlümüdürler?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar