Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kafayı yedim bütün exe leri bozuyor bu olay. Bir çok antivirüs denedim işe yaramadı. Remove toll gibi birşeyi var mıdır bunun? Ben bulamadım belki sizden birileri bulabilir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://vil.nai.com/vil/content/v_134857.htm Trojanmış öle diyor McAfee. [signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] [Bu mesaj Faust tarafından 17 Temmuz 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu durumda nasıl silmem gerekir ? Ağımdaki diğer makineyede bulaştı. Silsemde değiştirdiği exe lerden yeniden sorun çıkmazmı? :S[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Güvenli modda aç bilgisayarını. Ama önce gerekenler: procexp: win9x XP 64 Bit XP/SRV hijackthis: xp/9x bu 2 toolu güvenli modda çalıştır. önce procexple bir bak, sistemde aptal saptal calisan threadlar varsa, DEL tusuna basarak onlari kill et. ondan sonra, hijackthisi acip, system scan yap. supheli gordugun herseyi sil. servisleride dahil. ondan sonra tekrar guvenli modda acip bir hijackthisle arat/sil islemi yap. normal mod'a donup. tüm temp'i, cookieleri v.s. sil. hemen norton/avg/panda yükle. veya mcafeede olabilir. varsa mcafee yükle. son updatelerini yapip sonra system scan yap.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Faust güzel açıklamış... Ayrıca McAfee nin sitesinde son yamalarıyla bu trojandan kurtulabileceğiniz yazıyor..[signature][hline]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu iki program sorunu tamamen ortadan kaldırmasada mcafee yi kurup çalıştırana kadar bir önlem olacaktır sanırım. Free Trial sürümünde umarım update falan yapabilirim mcafee yi.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yapabilirsin, 30 günlük Home Edition var McAfee için.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Cevaplar için tekrar teşekkür ederim. Mcafee sanırım temizledi. Dediğim gibi bütün .exe dosyaları ( 2000 küsür tane) ve bir kaç System dosyası ( userinit gibi) bu olaydan nasibini almış. Şimdi şunu sorma zamanı :) Bu virüs/trojan artık her ne ise, 60 SN sonra restart atan o malüm olay gibi internete girdiğim anda bilgisayarıma girebilir mi ? Yoksa artık kafamı rahatlatabilir miyim ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sildiysen giremez.[signature][hline]bla
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Girebilir. Eğer LSP'ye yerlemişse mümkün. Onun içinde umudumuzu yitirmeden: LSPFix: 9X/XP indiriyoruz. Fakat bilmediğimiz DLL'leri silmiyoruz =D Mümkünse, çıkan DLL adlarını yaz. Ben sana sonuç döneyim.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Pardon Mavi, senin cevaba aksileşir gibi olmuş =D Ben mesajı yazarken sen atmışsın.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mswsock.dll Tcpip winrnr.dll NTDS rsvpsp.dll (Protocol handler) Adında üç tane dll dosyası buldu. Birde az önce farkettim. msconfig i çalıştıramıyorum. hata veriyor ( bildimiz gönder/gönderme diye seçenek çıkan hata işte) Windowu tekrar kursam format atmadan falan, bu dosyalar da düzelir mi ? Yoksa en temizi bi format daha at mı dersiniz ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mswsock.dll Tcpip winrnr.dll NTDS rsvpsp.dll (Protocol handler) Hepsi olması gereken dosyalar bir sorun yok. MSConfig çalışmıyorsa, Windows Onar yapabilirsin mesala. XP cdsiyle. Fakat 1. ekrandaki onar değil. Enter'a bas, F8'e basıp sözleşmeyi kabul ettim de. Ondan sonra aşağıda: "yüklü Windows sürümleri aranıyor" diyecek zaten. Partitionlara gelmeden önce. C: "Windows XP Professional" tarzında göreceksin. Üzerine gel R'ye bas. SP2li cdden yap bu onar işlemini. Kullanman gereken lisans anahatarını ben sana P.M. atıyorum.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Çok teşekkür ederim. Yalnız hala bu olayın kendi kendine bir güvenlik açığı falan kullanarak mı giridğini yoksa benim hatam sonucu mu olduğunu anlayamadım. Son olarak bununda cevabını alıp cevaplar için teşekkür/dua etmeye başlayabilirim sanırım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yani nasıl kullandığını bilemicem interneti =D Fakat senin hatandır büyük ihtimalle (dost acı söyler) Bende mesala ne bir antivirüs var ne de real-time calisan baska bir program. aklima geldikce hijackthise bakıyorum bi tane bile bişi bulamıo. demekki sende var bişi =P[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 demekki hijackthis'in bulamayacağı şeyler bulaşıyo sana :p[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :)[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Oh benim hatam olduğuna sevindim. Çünkü bende de hiç bir güvenlik aracı yok, yaklaşık 10 senedir 3. kez başıma böyle bir olay geliyor. //Alan yöneticilerinden konuyu IRC/ICQ vb ortamlara çevirdiğim için özür diliyorum. Cevaplar için tekrar teşekkürler.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Öne çıkan mesajlar