behran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Millet selam Bende bi 51 shaman var BL de.onun yanına 2. bi char açmak istiyorum.Bu maksatla 17 mage 20 war ve 12 rgue açtım.ama hala kararsızım.siz ne önerirsiniz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hangisi zevkli geliyorsa onu oyna.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yoksa aman sunu acma aman bu çok kötü dediimiz bi char yok. hepsi çok güzel. ama bak mesela ben gnomu öneririm. çok tatlılar. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Son patchle birlikte warrior baya güçlü oldu. Ben öneririm ama zevk senin zevkin tabi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne diyim pek beceremiyorum war ı garip geldi samandan sonra :) rogue da fena değil.mage i biliyorum oynadımdı daha önce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mage yada priest aç bence. Shamandan sonra warrior açmak bayıyo.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 caster seviyorsan mage güzel. fakat shaman ile oynadım caster baydı artık diyorsan bence rouge gayet zevkli bi karakter =) tabi benim fikrim[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 shaman'dan sonra eglenebilecegin bence tek karakter rogue. diger char'larda mana'dan sikayet edeceksin. zaten armor derdin yoktu, warrior bi sey degistirmez. sana en buyuk farklilik yasatacak karakter rogue bence.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Werewolf, 17 Temmuz 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Hangisi zevkli geliyorsa onu oyna. sunu da yazmasanız olmuyo.. adam kararsızım diyo ya.. turkce bilen biri bole bi cevap vermez :) adam sececegi class i bilseydi buraya sole seceneklerim var hangisi shaman dan sora daha ii olur diye sormazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mage oynaaa shaman süksör =Pp[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Eternal, 17 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki: shaman süksör =Pp yes! shaman needs more buffs! :tup: :-P[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 17 Temmuz 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: riglous, 17 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: shaman'dan sonra eglenebilecegin bence tek karakter rogue. diger char'larda mana'dan sikayet edeceksin. zaten armor derdin yoktu, warrior bi sey degistirmez. sana en buyuk farklilik yasatacak karakter rogue bence. evet warrior gerçekten baydı.ellrim eatrhshock falan arıo oynarken.Rogue denenebilir gerçekten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Way, 17 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: sunu da yazmasanız olmuyo.. adam kararsızım diyo ya.. turkce bilen biri bole bi cevap vermez :) adam sececegi class i bilseydi buraya sole seceneklerim var hangisi shaman dan sora daha ii olur diye sormazdı.. Class tartışması falan çıkmasın diye verilen bir cevap o. Gerçi burada oyundan alınabilecek zevk kıstas olarak alınmış ama "şunu aldım pvpde çok kesildim, hiç zevk alamadım" diye birisi buraya gelse, 10 sayfa yazı yazılır gene.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 shamandan sonra kendini heal etmeyen charla oynuoyamıyorsun çok garip gelio benimde başıma geldi pri açtım 30 yaptım bıraktım shamana tornistan yaptım shamandan kralı yok babaya selam shamana devam bence[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar