Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasanın bilgisayarı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
NASA'nın, Gücünü Intel® Itanium® 2 İşlemcilerden Alan Yeni Süper Bilgisayarı

Intel ve bilimsel araştırma komitesi için mihenk taşı niteliğindeki etkinlikle Birleşik Devletler Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) gücünü 10.240 adet Intel® Itanium® 2 işlemciden alan yeni süper bilgisayarı Columbia 'yı tanıttı. Yeni süper bilgisayarın evi Mountain View, Californina'daki NASA Ames Araştırma Merkezi'nde yapılan kurdela törenine Intel Başkanı ve CEO'su Paul Otellini 'nin yanında pek çok Intel yöneticisi de katıldı.

Kaynak:http://www.intel.com/cd/corporate/europe/emea/tur/191246.htm[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım...
Mesaj tarihi:
Bu bilgisayarda Doom 3 oynanır mı yoksa upgrade yapmak mı gerekir

+ kişi aynı dakikada atmış yuh

[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.

[Bu mesaj Wispy tarafından 15 Temmuz 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o "10.240" sayısı "on bin iki yüz kırk" mı yoksa "on tam yüzde yirmi dört" mü?!?

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10240 işlemci ne demek bea! küresel ısınma bunun yüzünden oluyo ben annadım![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 15 Temmuz 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi devasal birşey @joker daha farklı bir sistemle soğutuyorlardır..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Mesaj tarihi:
her eve lazım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...