AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Trcll 3000 msj olayından sonra büyük bir yas'ta :) O yüzden ÖSS fln uğraşamaz bence.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla ben de alıcaktım o 3000 msg olayını da kız arkadaş yok kimle mesajlaşacan dedim almadım :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kesin tarih yokki su an kesin olan yarin lise sinawlarinin aciklanmasi ama dilegim ossininde ayin yirmisi bu carsamba gunu aciklanmasi stresten biktim artik 3. senem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nerden bakcaz oks sonuclarına? kardeşim girdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ahahah abi nası bi telaştır bu.. Açıklanmadan önce tv haberlerinde sölenir ztn nie bukdr dert ettinizki.. Bende girdim sınava ama nezmn açıklanıcak die stres olmadım.. Siz haberleri seyredin denk gelirsiniz mutlaka "yarın öss sonuçları açıklanıyor" die bi habere =P[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar