Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal Kart

gondorianze

Öne çıkan mesajlar

Sanal Kart açtırdım şimdi ben fakat sanal kartımdan para çekmemişler benım 1.5 aydır bedava oynuorum WOW da accaunt bılgılerıme gırdıgımde payment method da Invalid details or Payment refused diyor

arama yaptım fakat bulamadım bu konu hakkında bılgı yardımcı olurmusunuz ne yapıcam nasıl halledıcem sanal kart ıle wow oynamayı ??
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabinda para olmasi yetmiyor sanal kart kullanman icin, once hesaptan karta para gecirmen gerekiyor, Sanal Kart menusunde goreceksin o linki.

Yok onu da yaptiysan ad-soyada dikkat et, turkce karakterleri de kullanarak ve capsla girmen gerekiyor onu bildigim kadariyla, nasil goruyorsan oyle yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Setup Subscription * Mastercard dedikten sonra kredi kartini girecegin sayfa geliyor. Yukardan "One-month 12.99" (ya da hangisini istiyosan artik) seciyosun, alt tarafta adini soyadini kart uzerinde gorundugu gibi yaziyosun aynen (Turkce karakter varsa kullaniyosun yani), kredi karti bilgilerini de girip altta I accept kutusunu tikliyosun ve Finish diyosun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...