gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sanal Kart açtırdım şimdi ben fakat sanal kartımdan para çekmemişler benım 1.5 aydır bedava oynuorum WOW da accaunt bılgılerıme gırdıgımde payment method da Invalid details or Payment refused diyor arama yaptım fakat bulamadım bu konu hakkında bılgı yardımcı olurmusunuz ne yapıcam nasıl halledıcem sanal kart ıle wow oynamayı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kart bilgilerini yanlis girmissin ya da kartta yeterince para yok, bu nedenle refused olmus. muhtemelen ay sonuna kadar oynarsin, ondan sonra tekrar cekmeye calisirlar, yapamazlarsa cekene kadar bloklanir account'un. odedikten sonra tekrar acilir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya işte bu konuda bana yardımcı olabılecek bırı yokmu Mastercard seçtim orada kredi kartı numarasını girdim verification code a da asagıdakı CV2 numarasını gırdım yanlıs mı yapmısım yokmu sanal kart ıle oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hesabinda para olmasi yetmiyor sanal kart kullanman icin, once hesaptan karta para gecirmen gerekiyor, Sanal Kart menusunde goreceksin o linki. Yok onu da yaptiysan ad-soyada dikkat et, turkce karakterleri de kullanarak ve capsla girmen gerekiyor onu bildigim kadariyla, nasil goruyorsan oyle yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sanal Kartımda para var ben sadece wow un sıtesındekı payment metodu nasıl yapacagımı anlamıs degılım. [Bu mesaj gondorianze tarafından 17 Temmuz 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Setup Subscription * Mastercard dedikten sonra kredi kartini girecegin sayfa geliyor. Yukardan "One-month 12.99" (ya da hangisini istiyosan artik) seciyosun, alt tarafta adini soyadini kart uzerinde gorundugu gibi yaziyosun aynen (Turkce karakter varsa kullaniyosun yani), kredi karti bilgilerini de girip altta I accept kutusunu tikliyosun ve Finish diyosun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LightningRage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kartın bitiş süresini girdinmi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ph0n3ix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende de sanal kart var direk yaptım oldu bence kartta değil sende bir problem var ... [Bu mesaj ph0n3ix tarafından 17 Temmuz 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar