ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kafayı yedim.Mart ayında aldıgım pc aldıgımın 2. haftasında açılmamaya başladı,bi anda donup (mause dahil) *dıt* die ötüp bi mavi ekran ve restart... Aldıgım yere götürdüm bırakın bize bakalım dediler.Bıraktım 2 gün sonra gittim. bana -"hiç bi sorun kalmamıs artık calsııyor" dedi. Eve gittim PC yi açtım bi baktım anakartta ki HDD girişlerini deiştirmişler. 1. giriş yerinden 2. ye takmıs.Ama pc calsıyordu. Bende boşverdim. Geçen gün yine aynı olay.1 gün kullanmadım gene götürcektim. aaa bi baktım PC düzeldi. sizce ne yapmalıyım? Kernel hatası nedir?Ram de sorun yok.Acaba SATA kablosundamı sorun? **** sistem p4 2.8 ht 512MB DDR RAM (Twinmos) P5s800 Asus anakart GeForce 6600 256mb Thornado seagate(dogrumu yazdım?)Serial ATA HDD 80 gb[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 17 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi anda donduğunda ne yapıyodun bilgisayar ilen (oyun oynamak gibi..)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hiç bir sey masaüstündeyken oluyor[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kernel hatası demişsin ama ramler sağlam demişsin benim ilk aklıma ram sorunu olarak gelmişti :)[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 MemTest ile bak ramlerine, fakat 2 tane falan varsa cikarip tek tek test etmen gerekiyor. O sorun buyuk ihtimalle SATA driverindandır. Bu arada, nereden aldın PC'yi?[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 diil işte :) ram olsa hiç açılmaz yada hep ses cıkar.Bunda bazen açılırken XP yi görmüyor.yani HDD yi[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kernel hatasi "inanilmaz" yuksek bi ihtimalle ramlardan kaynaklaniyordur.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ram olsa hiç açılmaz mı? Ram'de belirli offsetlerle bozukluk olabilir. Anlamanın en iyi yolu MemTest. O zaman SATA portlarında sorun vardır, BIOS Update denedin mi? Böyle sorunlarda, sen değil, satan yer uğraşmalı. Ver oraya, baksınlar.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Faust, 17 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: MemTest ile bak ramlerine, fakat 2 tane falan varsa cikarip tek tek test etmen gerekiyor. O sorun buyuk ihtimalle SATA driverindandır. Bu arada, nereden aldın PC'yi? kadıköy Focus Bilgisayar[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sen faust'un dediğine kulak ver yap ram testini büyük ihtimalle ramlerde sorun onda değilse sata kablonu değiştir, o da olmazsa sata driver update[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ah işte Sata driver ı... adamlar bana sadece anakart ve ekran kartı driver ı verdi Ben kendm sata driver ı yaptım. Yani anakart CD sinden diskete attım. yanlıs şeyler almıs olaiblirmiyim?[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi sorunun var ve çözüm istiyorsun. bende/bizde sana söylüyorum/söylüyoruz. memtest dene önce. doğru yapıyorsun, anakart cd'sinden yaratacaksın SATA Driverini. www.asus.com.tw -> buradan son versionununda indirebilirsin driverin.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Faust, 17 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki: abi sorunun var ve çözüm istiyorsun. bende/bizde sana söylüyorum/söylüyoruz. memtest dene önce. doğru yapıyorsun, anakart cd'sinden yaratacaksın SATA Driverini. www.asus.com.tw -> buradan son versionununda indirebilirsin driverin. +999999 aynen katılıyorum memtest x86 indir şu disketi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar