kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yawrucum caiz şimdi ımmm bak yawrucum caiz hani müslümanlık varya dinimizce kabul görmeyen şeyler olması lazımdı değilmi öyleydi :) işte böyle bişey Garbage :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: kermit_frog, 28 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Yawrucum caiz şimdi ımmm bak yawrucum caiz hani müslümanlık varya dinimizce kabul görmeyen şeyler olması lazımdı değilmi öyleydi :) işte böyle bişey Garbage :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth siz nasıl bi hocasınız yaa sizi müdüre şikayet etcem camiilere şikayet etcem! seni anneme söliceeeem[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 de get kime şikayet edersen et benim arkamda iman gücü var uleyn[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: kermit_frog, 28 June 2003 20:15 tarihinde demiş ki: de get kime şikayet edersen et benim arkamda iman gücü var uleyn[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth o zaman bende seni pokeimam a şikayet ederim allaha havalşe eder senii ! :hrr:[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Aslında güzel birşey, ama bir defa yapman çok büyük enerji. Genelde oynadıktan sonra yap, çünkü çabuk yoruluyorsun maç ya da antrenman içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yavaşşşşşş ç*künüz kopacak...[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar