Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kürk giymeyimi düsünüyodunuz izleyin...

Evr

Öne çıkan mesajlar

said:
Dela, 15 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
dinazorlar da tukendi, bize etkisi nedir?
off biyolog değilim.

ama tahminim 65 milyon yıl içinde doğa dengeyi yeniden kurması. şimdi biz böyle tüketiyoruz ya onun bunun neslini işte o denge de yine o kadar yıl içinde kurulur.(tabi yeni kurulan denge de biz olurmuyuz onu bilemem.)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 15 Temmuz 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğa herzaman dengelenir. 2 milyar yıldırda kendini dengelemiştir. İstediğin kadar bük kır sadece kendine zarar verirsin doğaya değil......

Eğer nesli tükenen hayvan varsa Bu onun neslinin tükenmesi gerektiği yüzündendir.

A B yi B de C yi yer bu böyle gider.

Birgün B nin nesli tükendi ve yokoldu. A C yi yemeğe alışır. ama nasıl alışır ne kadar zorlanır orası bilinemez. Ama doğa herzaman kendine denge tutturup Yaşamaya devam eder.

Ayrıca Ey doğa sever Arkadaşlar...........

Bu dünyada Hayvana değil İnsana nasıl davranıldığını Göreniniz varmı. Zenci afrikalıyı Adamlar ayaklarının altında ezmişler.. Üzerine binip ezmişler. 3 Kuruş maaşla arkalarında köpek etmişler. 1 Tane o adama üzülen yok herkez porsuk a üzülüyo :) O adamda istemezmiydi sanıyosunuz sizin gibi okuyup hayvanları korumayı. Onunda canı var deyip usulune göre olayı bitirmeyi. Adamı hayvan yerine koymuşlar zaten onun başka hayvanları düşünecek hali kalmamış.

Hanginiz tsunami mağdurlarına yardımda bulundu. Hanginiz bir deprem zedeyi alıp evinde besledi. Hanginiz Fakire yemek yaptı Okula gidemeyene destek oldu.

Hayvanların yanı sıra birazdan insanları düşünmek gerekiyor ne demiş einstein: İnsan düşünen bir HAYVANDIR.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Anadolu aslanı veya kır kurdu bunların soyu tükenecek zaten çünkü yaşam alanı insan ile çakışıyor ve kazanan insan olacak. Senin oturduğun arazi belki eskiden şirin mi şirin bir tilki ailesinin yeriydi ama sen oturabil diye o tilkicikler evlerinden oldular. Doğal seleksiyon en güçlünün hayatta kalmasına izin verir. Ve hayvanlara karşı güçlü olan biziz o yüzden biz hayatta kalıcaz ama mikroplar bizden güçlü ise onlarda bizi yok edecek. Ama mikrobun birinin çıkıpta hayırrr iinsan soyu tükeniyor durun diyeceğini sanmıyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 15 Temmuz 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 15 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
dinazorlar da tukendi, bize etkisi nedir?

Dinazorlar tükendi ve insanlar oluştu.Direk olarak etkisi bu.

i ih direk etkisi bu degil, belki dolayli yoldan etkisi cunku elimizde kesin bilgi yok. bilemezsin.

ademin topraktan havvanin da onun kaburgasindan yaratildigina mi inanacaksin burda yoksa big bangle ortaya cikan yasam formlarinin zamanla evrimlesmesine mi? inandigini birakiyorum hangisini 100% dogrudur diye tezine kaynak olarak gosterebilirsin?[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 15 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki:

(hayvan gibi ürettiğimiz sera etkisi yapan gazları da temizleyecek olanlar oluyo o bitkiler. ha bu arada o gazlar küresel ısınmaya sebep oluyor.)

tesekkur ederim tekrar vurguladigin icin, ha bu arada buzdolabindan keyfin icin soguk kolani suyunu vs.ni cikardiginda da kuresel isinmaya katkida bulundugunu hatirlamani isterim.

ilk tasi gunahsiz olan atsin mi demis biri...[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir sebep işkenceyi haklı çıkaramaz.
"sonuçta ölecek" diye başlayan cümle sahiplerine kendilerinin de bir canlı olduğunu hatırlatırım.

bir canlının nasıl öldürülmesini istiyorsanız sizin ölümünüz de o şekilde olsun.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynak tabii ki veremem ama dinazorlar yokolmasaydı kesinlikle şu anki canlıların en az %50si olmazdı.Bir çok bilimsel teori dinazorları öldüren etkinin bir çok canlı türünün oluşmasına da etkili olduğunu kabul ediyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 15 Temmuz 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
hiç bir sebep işkenceyi haklı çıkaramaz.
"sonuçta ölecek" diye başlayan cümle sahiplerine kendilerinin de bir canlı olduğunu hatırlatırım.

bir canlının nasıl öldürülmesini istiyorsanız sizin ölümünüz de o şekilde olsun.

Hımmm demek ki boğaınz kesilerek öldürülmek veya ahtapot kalamar gibi taşlara vurularak öldürülmek istiyorsun. Veya sapından kparılan bitkiler gibi bacaklarından ayrılarak ölmek mi istiyorsun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

armra benim icin ne dusunuyorsan allah sana iki katini versin diyeyim iyice minibuscu edebiyatina donelim.

zamo bunlar teori, kesin kanitlar yok hala bildigim kadariyla. akabinde bu sene foklarin sayisi arttigi icin avlanmalarinda artis olmustu, bir cesit dengeleyici unsur bu kurk pazari da.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

buzdolaplarında klorofloro karbon gazlarının kullanımı yasaklandı artık kullanılmıyor ozon tabakasının içine ettiği için.

şu ana kadar doğaya zarar veren bi ton şey yapmış olmam, bunların hatalı olduğunu dile getirmeme engel teşkil etmez. zira bakınız elimde taş yok, fikir beyan ediyorum. o fikirlerin hatalı olup olmamasının benim kişiliğimle yaptıklarımla zerre alakası yok.

ayrıca o lafı söyleyenle ve muadilleriyle alakam olmaz..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

sonuna kadar izlediğini söyleyenlere üzülüyorum ve acıyorum.
bunları izleyip kalbinizi karartmayın.

bööle illa karizmatik bi laf söylemek gerekiyosa bunu yapmanız için: "And when you look long into the abyss, the abyss also looks back at you."[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

mesele durdurmak değil zaten;
fark yaratmak.

almasam bunlar olmayacak mı lafı nasıl bi zihniyetin ürünüdür böyle. insanlık onurunuz, üzerinde durduğunuz prensipleriniz olsun biraz.

vejeteryanlıkta lezzeti, kürk karşıtlığında dış görünüşünüzü düşünüyorsanız yazık.

ki kürklere karşı olmakla vejeteryanlık da üzerlerinde eş sorumluluk duyacağımız şeyler değil kesinlikle. bana göre moda için bu caniliği yapmak barbarlıktır, ki bunu bilip de alan insan da sosyal duyarlılık konusunda sıfırdır, ama benim bu kişilere bakış açım sonuçta, hakaret falan değil.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
montezaus, 15 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki:almasam bunlar olmayacak mı lafı nasıl bi zihniyetin ürünüdür böyle. insanlık onurunuz, üzerinde durduğunuz prensipleriniz olsun biraz. ama benim bu kişilere bakış açım sonuçta, hakaret falan değil.

Bunu dedin mi hakaret etmiş oluyorsun zaten. Önce sen dediğin ile yazdığını anlatmak istediğinle ilişkilendirme yetisini kazan sonra forumlarda çoşarsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru

[Bu mesaj Absolut tarafından 15 Temmuz 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakaret: Onur kırma, onura dokunma; Küçültücü söz veya davranış.
bakış açısı: Bir olayda, konuyu, düşünceyi belirli bir yönden inceleme, görüş açısı.

önce dediğin ile yazdığını anlatmak istediğinle ilişkilendirme yetisini kazan hakarettir örneğin, küçültücü söz ve davranışa girer, diğeri bir davranış tarzına bakış açısı, olumlu ya da olumsuz.

kaynağımız tdk.gov.tr miz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

Madem kelime oyunu oynuyoruz. Yazını inceleyelim biraz.

"insanlık onurunuz, üzerinde durduğunuz prensipleriniz olsun biraz."

Yukarda görülen yazının itham edildiği kişiye (bizzat ben bunlardan biriyim yanılmıyorsam) karşı insanlık onurunuz azdır ve üzerinde duruduğunuz prensipleriniz azdır manasını anlamak için dahi olunmasına gerek yoktur. Benim insanlık onurum ve prensiplerime senin az veya çok deme hakkın yok. Hatta şöyşe diyeyim kimsin ki bu değerlerim hakkında konuşuyorsun. Ben bu yazına karşılık olarak anlatmak istediklerin ile yazdıklarını ilişkilendiremediğini belirttim ki bu bence doğru. Çünkü demek istediğin şey yazdığın ise bu hakarettir ve şikayette bulunmam gerekir.
Sonucu sana bırakıyorum sen ne yapmamı istersen ona göre cevap yaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 15 Temmuz 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
montezaus simdi dilbilimsel incelemeye girersek senin soyledigin, benim dusuncelerime karsi olan herkes onursuz haysiteysiz insanliktan uzak bireyler demek mealine gelmektedir. istedigin dilbilimciye yorumlat o cumleleri.

öncelikle ortadaki, belirtilen bi düşünce değil, argüman yok, bir şey yok o yazıda.

ama almasam olmayacak mı demek bana göre prensipsizliktir, bakış açısı olumsuz olunca hakaret olmuyor. hakaret ile bir seçeneğe bakış açısı farklı şeyler. burda çıkıp da prensipsiz xler sizin yüzünüzden şöyle böyle oldu deseydim hakaret olurdu. ki bi noktaya takılmak istemiyorum, yalnız dediğim şeyi olumlusuyla değiştirince ortaya çıkan şeye bakış açısı diyorsak, bu da bakış açısıdır, bi davranış biçimine bakış açısıdır.

hakaret diyorsanız da hakaret olsun, pek de bir şey değişmeyecek, ama biraz görmek istediğini görmek gibi geliyor bana öylesi.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Temmuz 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
Madem kelime oyunu oynuyoruz. Yazını inceleyelim biraz.

"insanlık onurunuz, üzerinde durduğunuz prensipleriniz olsun biraz."

Yukarda görülen yazının itham edildiği kişiye (bizzat ben bunlardan biriyim yanılmıyorsam) karşı insanlık onurunuz azdır ve üzerinde duruduğunuz prensipleriniz azdır manasını anlamak için dahi olunmasına gerek yoktur. Benim insanlık onurum ve prensiplerime senin az veya çok deme hakkın yok. Hatta şöyşe diyeyim kimsin ki bu değerlerim hakkında konuşuyorsun. Ben bu yazına karşılık olarak anlatmak istediklerin ile yazdıklarını ilişkilendiremediğini belirttim ki bu bence doğru. Çünkü demek istediğin şey yazdığın ise bu hakarettir ve şikayette bulunmam gerekir.
Sonucu sana bırakıyorum sen ne yapmamı istersen ona göre cevap yaz.

öncelikle, ben sonuna kadar okumadım başlığı, başlığın başında söylenenlerle aynı açıdan yaklaşmadıysan seni pek de içerdiğini zannetmiyorum, ama orada zaten hangi zihniyet hakkında konuştuğumu da belirttim, ki o da benim 'ben almasam bunlar olmayacak mı' diyen zihniyete bakış açımdır, gayet de net belirttim sanırım. söylediklerin de sadece buna dayanıp boş veriyor ise, seni de kapsıyordur.

prensip oluşturmada, az ya da çok denilecek bir şey de yok aslında, prensipleri olan insan vardır, olmayan, prensip kavramını yaşatmayan insan vardır. yani bu zeka, gerizeka gibi göreceli bir şey de değil. burada zaten söylediğim o yaklaşımla ilgili bir şey, o yaklaşımın bana göre prensipten yoksun olduğunu söylüyorum, ki zeka gibi göreceli bir şeyden konuşmadığımıza göre ortada benim ölçeceğim bir şey de yok, daha doğrusu ölçülecek bir şey yok, ben böyle bakıyorum, ama bunun derecesi olmadığı için hakaret potansiyeli yok. olsa bile ben bunu hakaret formatında söylemediğim için o potansiyel yok bence, dediğim gibi, daha çok görmek istediğiniz gibi görmüşsünüz gibi geliyor bana ama oradaki şey olumsuz bi bakış açısı, ki bu benim için bi anlam ifade ediyor, bu kavramın da hayatta yer ettiğini rahatlıkla söyleyebileceğimiz, ya da benim söyleyebileceğim için ayrımın da yapılabileceğini, onun gereklerine göre, yanlış anlaşılmadan değerlendirilebileceğini, ona göre yorum yapılacağını farzediyorum.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

Sosyal ağlarda paylaş

peki
peki
peki

eylemde anlaşamıyorsak

mantıken anlaşalım. yok mu bir asgari müştereğimiz o kadar mı uçlardayız.

hayvanların kürkünü, bu şekilde almayı tasvip eden var mı ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...