KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu şarkı 15 dakikadır repeatte, 15 dakikadır yerimde duramıyorum :) Hayatımda böyle bir trance dinlemedim ya :) Dinleyin bakın[signature][hline]Msn
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 insomnia sı kıral bu adamın.Adamın biri cd sini istemişti.netten dl ettim.Gelmedi adam patladı içime :> ben dinliyorum şimdi.Güzelmiş cidden[signature][hline]MMo oynamak istemiyorum ama bu uyuşturucu gibi bişey gördümmüde dayanamıyorum saldırıyorum ühühüh :(
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 daha neler var bi bilsen :) Diamond-reason original ve bulldozer mixini bi dene yerinde duramıyacağına eminim soraa tiesto-adagio for strings i dene tiesto - touch me dene denede de işte[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 süfer yaaa. o kadının sesi titrer gibi oluyo ya hani hastayım orasına sarkının[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Öyle bi' Trance duymadıysan şunları önerebilirim... Deepack-The Prophecy Dj Furrx vs. Redshark-i love drgue(drug olabilir bu bi' yanlışlık var) elektrostatik Dj Tiesto-Traffic Technoboy-track 12,17,20 (p2p programlarında böyle bulursun diye böyle yazdım) Daha çok önerebilirim istersen...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 teşekkürler şu an çekiyorum bunları[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: MukanKaan, 27 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: daha neler var bi bilsen :) Diamond-reason original ve bulldozer mixini bi dene yerinde duramıyacağına eminim soraa tiesto-adagio for strings i dene tiesto - touch me dene denede de işte touch me'yi dinledim dreaming kladar başarılı değil[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hepsi guzel 1.50 gb arşivim var sadece tiesto mp3 leri..siz birde The parade of the athletes albümü dinleyin :) Technoboy severler -in qontrol- party lerinide biliyordur heralde hardstyle yani :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. -----------------------------------------Lineage2 Nosles lvl63 spellsinger Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance)
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biri trance mı dedı? drax & scott mac - angel ( katana mix ) dj scot projection - overdrive kai tracid - too many times ( yoda remix ) dj lady dana - call it hardstyle dj robin - houseparadise vol 1 bu kadar yeter herhalde 1 yıl oturamazsınz =p[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 infected mushroom - the messenger dinleyin.. p2p lerde var areste ve soulseekte var en azından.. olmadı öm atın bana.[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. [Bu mesaj Creus tarafından 17 Temmuz 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar