codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tatilden bugün geldim dün akşam saat 2 de yattım bu sabah 11 de kalkınca boynumda dayanılmaz bir ağrı hissetdim ağrı kesicinin etkisiyle ağrısı epeycene azalmış olsa bile hala acıyor ve kafamı yan tutmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bengai suruyorsun , uzerinede strec filmler var ya yemek fılan saklamak icin. ondan yapistiriyosun boynuna. o acaip sicak tutuyor zaten. bugun oyle yatiyorsun , sabaha hic bisiyin kalmiyo. ps : dus almayi unutma sonra , bengai kotu kokar :)[signature][hline]()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eğer ter ve rüzgardan daolyı bir tutulma olmuşsa 1 hafta çekebilirsin ağrısını yaşadım ordan biliyoum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Annen sıcak havlu ısıtsın sonra koysun boynuna 1-2 kere geçer kocakarı usulu biraz ama iyi gelir yani[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eh nası yattın ki onu söyleseydin :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 boynunu zorlamayacak hafif hareketler yap, faydası oluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dün bütün gün dolaştım terledim ve büyük bir ihtimalle rüzgardan tutuldu akşam direk yattım ve uyudum nasıl yattığımı hiç hatırlamıyorum neyse şimdi nöbetçi eczane arayacam[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar