Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu mesela benim emule e paylaşım verdiğim yerlerden herhangi birinin benim bilgisayarıma girme şansı var mı ya babam başımın etini yiyip duruyo bu konuda ya girerlerse falan diye bu konudaki bilgim de biraz kısıtlı yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 paylaşıma açtığın dosyaları başkaları senden download edebilir ama bir trojan gibi bilgini kurcalama yetkisi yoktur kimsenin adam a dosyasını arar sende paylaşıma açıktı a dosyası adam dosyayı senden ve diğerlerinden ister sıraya girer bekler sırası gelince çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bilgisayarına girmek gibi birşey sözkonusu değil. Sadece paylaşıma açtığın dosyaları senden çekebilir. Şahsen ben paylaşmıyorum hiçbişe. Yavaşlatıyo dl yi.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 paylaşımcı olmak lazım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: toggie, 15 Temmuz 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Yavaşlatıyo dl yi. cıx cıx cıx tavsiye etmediğmiiz bir davranış türü. Kimse paylaşmasa peki nasıl çekeceksin o dosyayı? Gökten zembille dosya inmiyor sonuçta[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaşanlar sayesinde çekiyoruz elbette ama ben paylaşmıyorum. Paylaşıp paylaşmamak benim elimde olduğu sürece de paylaşmamayı tercih edeceğim.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aslInda emule gibi (eşşek gibi yani) paylaşıyorsun paylaşımı kapatsan bile, o anki çekmekte olduğun dosyların parçalarını paylaşıyor yani, kaçış yok paylaşımdan lol.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sagolun ya öğrendiğim iyi oldu bi de babama okutayım yazdıklarınızı da o da anlasın bir zararı olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar