Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Şuanda Paticiğe ve herhangi bir üye sistemi olan hiç biyere giriş yapamıyorum hiç bi yerde bişiy yazmıyo sadece gmailde şu yazıyo "Your browser's cookie functionality is turned off. Please turn it on." bu sorunu nasıl düzelticem nereye açacagımı bilmediğim için buraya açıyorum kusura bakmayın[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın [Bu mesaj Pluton tarafından 17 Temmuz 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 IE icin Tools * Internet options * Privacy'den yapabilirsin gerekli ayarlari, Medium'a getir mesela iyidir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cookie leri sil komple tıkladıgında ordaki kullanıcı adın mı cıkmıyo? yoksa cıksada sifre fln girdiginde kabul mü etmiyor?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya giriş ekranına kullanıcı adımı yazıyorum şifremi yazıyorum ama giriş yapmıyo gmaile yazıyorum işte o yazıyo cookileri Track Eraser Pro var bende onunla siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Araçlar > Internet Seçenekleri >Gizlilik ordaki seçeneği ortaya getir tamam de[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Teşekkür Ederim Oldu :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar