Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 arkadaşlar burası dayanışma kardeşlik forumu ise sizin yüksek inkilizce bigilerinizden istifade etmek istiyorum bana internetten araştırın edin psionic bi char nasıl hazırlanır nelere ne kadar + vermemiz gerekiyo bütün genel bilgileri yazabilirseniz yada nerden bulabileceğimize dair link verebilirseniz çok çok müteşşkür olurum sakın www.wizards.com demeyin aradaık aradık zçtımmın ticari sitesinde bi b.k yazmıyo direk link verirseniz daha iyi olur ama buraya yazarsanız kaymak olur... hadi cengaverler göreyim sizi bi yardım edin şu umei abinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ben fallout için biliyorum da wizards dediğine göre sen D&D için bakıyor olmalısın ama fallout ta isterim dersen vereyim bir link :)[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 d&d için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Vazgeç bu sevdadan. Statlarını herbişeyini özelliklerini yazsa bile insanlar, o karakterlere aşinalık olması lazım ki DM ve PC ler RP yapabilsin.(Kısaltma manyaa olduk bu arada) En iyisi ingilizce öğren FRP den sıkılırsan bile işine yarıycak bişi kalır elinde.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 walla bütün Psionics handbooku yazmak gerek o iş için buraya. bence de ingilizce öğrenin. ya da ingilizce bilen -sağlam- bi DM bulun.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ya ingilizcem 0 değil anadolu lisesi bitirmiş adamız sonunda ama netten araştırdım handbuku indircek bi yer bulamadım ondan yardım istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 türkiyede psionics handbook satılıyo.. internetten .pdf olarak istiyosan illa kazaa'yı tavsiye ederim ordan bulabilirsin[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kazaa nedir nasıl edinilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hımmm... http://www.kazaa.com dan indirebilirsin. p2p download programıdır. yani interntetten bu programı kullanan kullanıcılar arasında karşılıklı dosya transferi yapılmasını sağlar. terabyte larla dosya mevcut. aratıyosun istediğin dosyayı soora indiriyosun adamdan...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hatta Kazaa Lite var daha pratiği. normal kazaa spy/adware dolu. ayrıca googledan da ".pdf ver bana!" gibisinden arama yaptırabiliyosun. ordan da bulabilirsin. ama kazaa lite kesinlikle bu işler için uygun bi teknoloji tavsiye ederim[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bu bellephorn bendim hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 5 yıllık bütün topiclerini upladın,belli oluyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 psionic handbook'tan ziyade complete psionic'i tavsiye ederim çok daha işe yarar. eğer bulamazsan haber ver upload eder özel mesajdan yollarım linkini uygun bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Chaotic said: bu bellephorn bendim hey gidi.. sayonik oynatabildin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 psioniclerin bi kitabı vardı bende var gerçe ama adını hatirlamıyorum . handbook fln snaırım içinde sayonikler için özel karakterkağıdır olacak onu kullanarak karakter inşaa edersen daha hızlı ve efektiv olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar