Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aferim artizlikmi yapın lan? :D[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende bundan alıcaktım ama annemlerden çekindiğim için alamadım 18+ edit:resim sıçtı link verdim [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Temmuz 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 güzel gitarmış.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bugün bas çalan bir arkadaşın evine gittim. onun bası benim 15w fender elektro kombosuna bağladık. seni ve tüm eq ayarlarını 10/10 a getirmemize rağmen yüksek bir ses gelmedi. ben elektroyu aynı amfide 4/10 a zor getiriyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar