Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bass Anfisi ile Elektro Gitar?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

: ( babacum :( BABACİUM :( neyse cumartesi gidip alıyoruz... Annem dedi alam verdim 100 milyon Başlıyoruz taksitle almaya Sanırım 800 yada 900 $ a patlicak bize Anfi + Gitar.Hadi bakalım.. Bide uzun askılık aldımmı okdur.HAA birde pena <:>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

Alınca Ztn direk mikrofon bulup şey yapcam kayıt yapcam paso..

Bir kaç arkadaştanda yardım istiyorum.Lexius Istediğim şarkıların elektro gitarını çalıcak ben basslarını.Bateriyide Sallarız guitar prodan üst üste koyup Şarkıyı Çalmış gibi olucaz.Sanal grup heyt be...[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

olur vallaha Hell song un solosunu atarsan hiçte fena olmaz hani :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

ha ne? neyse ben olsam 500 dolarlık olanı alırdım bu arda aldınmı gitarı? ne aldın? ben çalışıyorum buralara pek abakamdım anca bu saatlerde işte[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi gidioz almaya.Şey düşünüyorum yaw... 300 dolarlığı alıp + anfi alıp Şimdilik böyle takılmayı.Sonra Şöyle Sağlam bi solak gitar almayı düşünüyorum.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bilemem bende hâlâ 2001 de aldığım 150 doalrlık washburn xb200 var :)

değiştirirsem de 6 telli bassa geçerken değiştiririm ehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha max 600 $ Limitim var gibi bişey.Işte gitar 300 Anfide 300 olsa diye düşünüyorum... 250 demişti adam ama :>[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me
Sosyal ağlarda paylaş

1. olarak bence ikisinide iyi çalıcam ağırlık vericem diyosan tek amfi ile çalma,çünkü eyer gitar amfisi alıcak olursan bass da yüksek sesle ve active bi basla calıyosan belli bi yerden sonra çok kötü bi ses elde edersin hatta edemeyebilirsin,bass amfisi diyosan gitarı hiç düşünme çaldığından bi b.. anlamazsın! ama bi bass amfisi alıp bide prossesor alıp onuda bilgisayara baglarsan fena olmayabilirki en iyi çözüm!! veya paraya kıyıp dandik bi gitar amfi bide bass amfisi al..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

yazmayı unuttum =) 2. olarak yukarıda resimlerini verdiğin gitarlar fena diğil güzeller ama eyer bassta karalıyım ilerleticem diyosan gidip bi washburn almanı tavsiye ederim iyi bir fiyata alabilirsin ama ciddi bişey istiyorum bidaha deiştirmem diyosan bassconnection al![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

Abimin Basscısı bugun bakmaya gidicekmiş.Hadi hayırlısı... 2 side iyi derse 300$ lığı alcam. :> Fazla masrafa gerek yok anfi anfi istiyorum cunki :>

said:
Lithium, 06 Temmuz 2005 04:05 tarihinde demiş ki:
yazmayı unuttum =) 2. olarak yukarıda resimlerini verdiğin gitarlar fena diğil güzeller ama eyer bassta karalıyım ilerleticem diyosan gidip bi washburn almanı tavsiye ederim iyi bir fiyata alabilirsin ama ciddi bişey istiyorum bidaha deiştirmem diyosan bassconnection al!

Çeşit yok be hacı.Solak olmanın kötülüğü... Sadece o 2 gitar var :<
[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me

[Bu mesaj Erutan tarafından 06 Temmuz 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...