cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Rewendor, 09 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Bi de yenenin küme yükseleceği 80k kişinin izlediği karşıyaka göztepe maçı :) (oda arkadaşımın bilg.inde izlemiştim, maçtan çok tribünler görüntüsü vardı maçta) karşıyaka-göztepe maçları hep efsane oluyo zaten rew cidden izlemeye değer hem maçlar hem tribünler=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gs-r.madrid gs-arsenal gs-milan birde dünya kupası türkiye maçları süperdi. -gs bütün maçları harikada neyse.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Fenerbahçe - Gs : 6-0 Beşiktaş - Samsunspor : 0-4 ...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bir de GALATASARAY - Mancester maçı var. 2-0 dan 2-3 e çevirdik maçı , sonra 3-3 bitti. Rovanşta eLedik İstanbuLda ve Türk futboL tarihinde iLk defa bir takım ŞampiyonLar Ligine kaLdı. Yani kLasik iLkLerminizden biri daha :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 4-3 lük fener maçı :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 fb - gs 6-0 fb - bjk 3-4 (cm gibi şaka gibi eheheh) fb - gs 1-5 fb - gaziantep 4-3 (ne delirmiştim yau) türkiye - brezilya (2002 2maçta) türkiye - senegal gs - milan milan - liverpool 3-3 fb - pasçestır 3-0 (ehehe) fb - ankaragücü 1-1 (ne zamandı hatırlamıyom çok üzülmüştüm) hollanda - brezilya ( 98 dünya kupası) hollanda - arjantin ( 98 dünya kupası) brezilya - danimarka ( 98 dünya kupası) türkiye - avusturya 5 5 5 5 5 daha aklıma gelmeyen bi sürü maç var[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya o kadar cok warki ama bn dunya kupalarindan sooliim 98 deki brezilya hollanda sper macti bide o kupada hirvatistanin almanyayi 3-0 yendii mac war´di almanyanin cokusu olmustu o nijerya ispanya 3-2 italya sili 2-2 2002 dunya kupasi usa portekiz 3-2 senegal fransa 2-1 bunlar bi hayli heyecanlandiim macti ztn unutulmaz maclar bicok kisi ile ayni gs arsenal arsenal milan gibi HAAAAAAAAAAAAAA AMA EN UNUTAMADIIM MAC TABIIIKI GALATASARAY MANCHESTER UNITED 3-3 bu mac inanilmazdir bnm icin +tabii bunda bulent karpatinda etkisi war:)[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gs-fb 5-1[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Man Utd=0 Fb=1 Fb=6 Gs=0[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: raingman40, 12 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: GALATASARAY MANCHESTER UNITED 3-3 bu mac inanilmazdir bnm icin +tabii bunda bulent karpatinda etkisi war:) Sen o maçı unutmuşsun anLaşıLan. Maçı büLent karpat değiL Ümit AKTAN anLatmıştı. Hatta ve hatta bi kaç bomba sözLeri ; - O ne şuttu Arif , Bunu ŞımaykıL değiL bütün MaykıLLar geLse çıkaramaz. - Ah Tugay ah , keşke şu üst direk biraz daha yukarıda oLsaydı...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahah öldüm.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 galatasaray-a.madrid hagi'nin 90+2 de attığı golle havaya uçmuştum :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gs-arsenal gs_fener (en son kupa macı) milan-liverpool son donemın unutulmuyanları tabi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 fb-gs : 6-0 fb-antep: 4-3 man.utd-fb: 0-1 fb-bjk : 3-4 (ağladığım tek maç)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beşiktaş ağlatır böyle :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ah tmm iste umit aktan yaa unutulur mu o hele tgrt nin ilk yayinladii maclardan biri olduu icin macin ortasinda reklama girmesi fln hakkaten unutulmazdi o yaa[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Beşitaşlıyım ama unutulmayan maçlar diyince aklıma Gs- Xamas maçı geliyor ilk maç galatasary 3-0 yenilmişti, 2. maçı 5-0 almıştı. hatta 2. maç tekrar oynamıstı galiba.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hatta o maçın goLLeri www.galatasaray.com.tr de var.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 25 haziran 1988 hollanda - sscb maçı[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Reflective, 10 Temmuz 2005 11:05 tarihinde demiş ki: GS fb 6-0 ters olmus o :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beşiktaşım-barça beşiktaşım-fenerbahce man.unı - fener bu maça çok güldüm ya ama tuncaya hasta oldum hala onun bi hali aklımda o tipi unutamam[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fb - gs 6-0[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar