Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yuh iyi dayanmışsın wariorun gücü işte[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bırak tıraşı ya bana yolladıgın ssi nasıl becerdinde editledin 8 kişilik party görünüyodu bende burda 2 kişi görünüyor. 3 kişiyi alamadınız yani yuh artık!! :)[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm o zaman şu da başka bi editlediğim SS... :-) Editleye editleye bi hal oldum napiim :) Warriorlar çırpınıyor öldürmek için :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 sonuç? ölüyosun...[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayır, town çekmeden 2 sn önce aldığım SS... 720 lik pot içip town çekiyorum devamında.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 boşuna demiyolardı sana ircde ; u fight like a girl . diye[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 :)Tabi ki :)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yaw bırakın iki tane warior tanklı hanginiz dayancak okadar murtaza adamımdır bu arada oyunda lordbowmanı gören dalsın allahsız çaldı o char benimdi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 http://img301.imageshack.us/img301/746/ads305z9ol.jpg benim charda bu işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: s_q_u_a_l_L, 07 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki: http://img301.imageshack.us/img301/746/ads305z9ol.jpg benim charda bu işte :) o kankam sekil olmuş verirsin bizde cekiliris bi resim ehueheu :P bide resmin asıl şekli böle olsun daha ii olcak :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 squall orda shard da +8 gibi gözüküo edit mi? edit deilse nie sol elde shard +8 sağ elde mirage +8?[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 edit deil ben shardın önde çıkmasını istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 hedehödö şaşkın adam ters tutmuş :P o kadar dedik fazla heycanlanma die :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 mirage ı kaça aldığını biliom da shardı kaça aldın acaba?[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 25gb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yuha ciddi misin ?!?!?![signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 banada alsana :d 250 m feririm :P gerisinide sen tamamla kankana :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya bana da olsa ii olur falla bize de bi kıyak yapıverirsin[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 [Bu mesaj XANTOR tarafından 07 Temmuz 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aç insanlar :D:D kasın kendiniz alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: s_q_u_a_l_L, 07 Temmuz 2005 11:49 tarihinde demiş ki: aç insanlar :D:D kasın kendiniz alın :) nasıl¿:D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 25gb nasıl kastığın öenmli değil benim için öenmli olan squall = fastdie öpücem seni cz de artık biliyorum fastdie squall daha bi şevkle öpücem :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_vein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 darkshines sen paint den anlıyomussun bu gold barların resmisnide sundriesten almıssındır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: marksman, 06 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: trıbula int neden o kadar yüksek ne takacanki ? ve kaç olana kadar kasacaksın? nası yanı nt 50 işte ve kasmıorum artık ben yokum Ko bitti bnm için bu charda yok sua n ztn gitti bitti öldü:D[signature][hline]geri dondum donecem gıbı ama piyasalar ve sorunlar duzelsın dıe beklıom:D ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar