lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Mokoco, 05 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki: puhahahahah 45-50milyar sen git o zmn mercedes al lol muhahhahhahahahahaha demekki sen görmemişsin bilmiyorsan sus adam sansınlar![signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abı 50 gb ne demk ya kusra bakma da normal yolla o kdrı da zordur ya alah askıan bıkmadan usanmadan sınlerım nası yaptın o parayı merak edıom anlatsana[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 dostum normal deildiki zaten cafedekiler yaptı ben sırf şu dupe yüzünden beramusu bıraktım x le diezde oynuyorum[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Mokoco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: lucifertr, 05 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki: said: Mokoco, 05 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki: puhahahahah 45-50milyar sen git o zmn mercedes al lol muhahhahhahahahahaha demekki sen görmemişsin bilmiyorsan sus adam sansınlar! puhahahha o karakteriin sahibini tanıdığım için konuştum hahah sen git 50milyarla mercedes al moradonda dolaş hahahhahha 50 milyar lol lo lo l o l o l olololololol yok yok sen en iyisi ev al böle harpylerin orda fln harpy slot 4 fln deriz muhahahahahahahaha
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ??? seninle tartışmam bile çünkü konuşmayı daha öğrenememişsin[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Mokoco, 05 Temmuz 2005 18:26 tarihinde demiş ki: said: lucifertr, 05 Temmuz 2005 18:21 tarihinde demiş ki: said: Mokoco, 05 Temmuz 2005 18:18 tarihinde demiş ki: puhahahahah 45-50milyar sen git o zmn mercedes al lol muhahhahhahahahahaha demekki sen görmemişsin bilmiyorsan sus adam sansınlar! puhahahha o karakteriin sahibini tanıdığım için konuştum hahah sen git 50milyarla mercedes al moradonda dolaş hahahhahha 50 milyar lol lo lo l o l o l olololololol yok yok sen en iyisi ev al böle harpylerin orda fln harpy slot 4 fln deriz muhahahahahahahaha lol harpy party yaparız.. sonrada evde party yaparız
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ses çok aşşağıdan geliyor özür dilerim duyamıyorum sizi seviye atlayın öyle konuşalım![signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: lucifertr, 05 Temmuz 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ses çok aşşağıdan geliyor özür dilerim duyamıyorum sizi seviye atlayın öyle konuşalım! lol tamm noob p
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 canni konuyu patlatmak istemiyorum sırf senin için susuyorum arkadaşlar takılsın[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben cvbımı aldım saol işte bole ne gusel cvp verdın ya saolasın elalem bırbırıne b*k atmaktan cvp bıle veremz olmusta saolsın tekrr:)[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Mokoco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 lucifer lol demek sesin aşağıdan geldiğini anlıyorsan sende aşağıdasın demektir. sen bizi duyamıyorsun çünkü yalanlarınla burda bu insanlara yalan söylediğin için her zaman ezik kalırsın... harpy slot 4 Lucifer in yeri bekleriz 50Milyarlık slot gel falcon da çekin falcon
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tartışacaksanız pm var konuyu patlatmayın ltfen[signature][hline]Krwlng in my skiN
DarkShines Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Mokoco, 05 Temmuz 2005 18:36 tarihinde demiş ki: lucifer lol demek sesin aşağıdan geldiğini anlıyorsan sende aşağıdasın demektir. sen bizi duyamıyorsun çünkü yalanlarınla burda bu insanlara yalan söylediğin için her zaman ezik kalırsın... harpy slot 4 Lucifer in yeri bekleriz 50Milyarlık slot gel falcon da çekin falcon ahahahah lol 50 milyarlık ev adam zengin ya
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 konu patlamsın lutfen resimlerle dvm edelım yada ... nese bende atlattım az once ama mumkunse saygılı olup konuyu tpralayalım:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 arkadaşlar konuyu patlatmayın lütfen tartıştığınız konu mantıksız bir kere 50 milyar çok zor mu oluyor illegal yollarla(bunu cafedekiler yaptı)ayrıca pm atabilirsiniz arkadaşın konusunu patlatmayın biraz saygı oke çok mu zor[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Mokoco Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 aynı msj ı lucifere pm at kendisini söylediği yalanlardan dolayı kınıyorum.. şimdi git 10m para verirmisin abi de kem küm eder çünkü öle bişey yok nede olsa burası forum geniş alan salla ey kafayı salla ey kafayı sallaaaaa.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Başlığın amacını saptırmadan geyik yapsak?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: fatihkaraca, 05 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Başlığın amacını saptırmadan geyik yapsak? :)yapak mesala ziyad olan 50 milyarı alkışlarım ancak dupe olan 50milyar biraz komik sölemeye gerek yok...Bunu herkez yapıyo(aslında ben dupe yapmayı bilmiyom 1 kez rastgele olmuştu:D)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına,havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı yaptıracağım!!!!:D
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Başlığın konusu dupe değilki ?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya geyiği bırakında resim koyun =/[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares For El Morad!
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 resim naıl koyuyoz_?[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına,havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı yaptıracağım!!!!:D
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 [signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][/b]Neodammerung[/b][/b]çizim galerim[/b]
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 kim ne derse desin bu resim işini murtaza kadar ii yapan yok
Öne çıkan mesajlar