Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charlarınızın resimleri??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce açıldımı konu bilmiyorum ama

Charlarınızın 1 boy 1 portre fotografını yollayalım. Eve gidince bende yollıcam :)[signature][hline]Name: CaNNi
lvl: 58
Class: Rogue-Assassin
Clan: GeneraLs
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
ben charıu sattım ya ama satıs oncesı resmı vardı moyolu resmı:p eve gıdınce bende yolllım:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======

[Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 05 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D:D Barbarianlar hariç mayolu resim gönderebilirsiniz. Barbariandan kötü etkilenecek arkadaşlar olabilir :D[signature][hline]Name: CaNNi

Mesaj tarihi:

wizard+8 hea :)

isterseniz itemleride yayınlayalım ??

Bu arkadaşın yaptıgı gibi :) DEhşet itelmeri var :D

[signature][hline]Name: CaNNi

Mesaj tarihi:
said:
Tribula_IV_, 05 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
o resim nası olusturuldu?

Adam üstüne yazmış uğraşmış işte :)[signature][hline]Name: CaNNi

Mesaj tarihi:

once upon a time Murtaza...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
oooh yarasın. herifler öyle bi ssler koymuş ki karakterimin resmini koyasım kaçtı. biz icraat adamıyız ,görüntüde olmasakta , olayların arka planında kalmayı tercih ediyoruz. gizli başrol anlicaaanız.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
bnm resmım de mı sekılya adam cıbıldak moyulu mankenlık acansı için cekılmıstı koy koy sende koy hasmez merak edıoz:D[signature][hline]=======>:::NvM:::<=======
Mesaj tarihi:
adam hem karakterine çalışmış hem cebine helal valal sen o kadar gold barı bir arada görmediğin için böle yazmışsın lol

[Bu mesaj Mokoco tarafından 05 Temmuz 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
(benim için bahsediyosan) ben toplamda 45-50 milyarı gördüm derim sana ve güler geçerim[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Mesaj tarihi:
said:
Tribula_IV_, 05 Temmuz 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
bu en ya anlamadım bız charları merakederken adam bıze parasını gosterıo anlamdım falla :D

löl başka ss yok elimde
onun için onu koydum alla alla =)
Mesaj tarihi:

buda roguenlerle bi pozumuz

[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Temmuz 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...