circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sımdı creatıveın 4 gb lık olanı var bendede radyo madyo yazıo ama radyo madyo yoq sonra mıcrofon ozellıgı var onu denedım mıkrofonda bozuk deıl ama kaydettıgım ses duyulmuor nedır bu anlamadım gıttı[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin...
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o alet cidden çok zewkli bi alet ama çok teknik sorun çıkartıyo, shit!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende çıkarmıyor,muvoII 4 gb' sanırım senin alet,radyo için özell kulaklıa para baymak lazım yalnız anlamadıım mp3 çalarda kendi istediin o kdar şarkıyla doldurunca radyoyu napcan?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: DoGMeaT, 17 Temmuz 2005 00:42 tarihinde demiş ki: bende çıkarmıyor,muvoII 4 gb' sanırım senin alet,radyo için özell kulaklıa para baymak lazım yalnız anlamadıım mp3 çalarda kendi istediin o kdar şarkıyla doldurunca radyoyu napcan? hyr ya kankamda war takır takır dinnios bis radyo normal kulaklıkla, menuden seçince oluyo
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 muvoII nin 5 gblıklarında öle takır takır oluoda bildiim kadarıyla 4 gblıklarında olmuo[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 17 Temmuz 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar