circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sımdı creatıveın 4 gb lık olanı var bendede radyo madyo yazıo ama radyo madyo yoq sonra mıcrofon ozellıgı var onu denedım mıkrofonda bozuk deıl ama kaydettıgım ses duyulmuor nedır bu anlamadım gıttı[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o alet cidden çok zewkli bi alet ama çok teknik sorun çıkartıyo, shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bende çıkarmıyor,muvoII 4 gb' sanırım senin alet,radyo için özell kulaklıa para baymak lazım yalnız anlamadıım mp3 çalarda kendi istediin o kdar şarkıyla doldurunca radyoyu napcan?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: DoGMeaT, 17 Temmuz 2005 00:42 tarihinde demiş ki: bende çıkarmıyor,muvoII 4 gb' sanırım senin alet,radyo için özell kulaklıa para baymak lazım yalnız anlamadıım mp3 çalarda kendi istediin o kdar şarkıyla doldurunca radyoyu napcan? hyr ya kankamda war takır takır dinnios bis radyo normal kulaklıkla, menuden seçince oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 muvoII nin 5 gblıklarında öle takır takır oluoda bildiim kadarıyla 4 gblıklarında olmuo[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 17 Temmuz 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar