kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hepsini bi başlık altında toplayayım dedim birinci sorunum norton ghost programını bana kısaca anlatabilcek varmı acaba şu an yükledim ama pek bi bilgim yok neyin ne işe yaradığı hakkında 2. sorun ise msn de web cam açrığımda yeşil çıkıyo görüntü karanlık bide görüntü ayarlına girip düzeltmek istediğimde bazen restar atıyo pc kendine bazen atmıyo bunu nasıl halledebilirim ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Norton Ghost u bilmiyorum da, web cam olayında driver kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi? Tekrar kurunca oluyor çoğu zaman.[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 driver kaldırıp yükleme değilde format attıktan sonrada aynı sorun vardı nede olsa driver ı tekrar yğklemiş oldum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 NORTONa tas bağla denize at, www.bitdefender.com BitDefender Professional Plus 8 i yukle antivurus spyware fln aynı anda, kalite.. Webcamle ilgili olaya yardmcı olamıycm kusura bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Araçlar > Ses/Görüntü Ayarlama Sihirbazı'ndan Kendi kameranı ayarladınmı ?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 herhalde msn tv kartını seçti webcam yerine[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 webcam'in ayarlarina gir. orda hue/saturation vardir. agirlik yesildedir, onu beyaza cek. ayrica burada da anlatildigi gibi Norton Ghost, Windows Recovery gibi bi sistem. Harddisk'in backup'ini alip kaydediyor. Zaman ayarlayip sistematik bi sekilde backup alinmasini ayarlayabiliyosun.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 17 Temmuz 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar