Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shakira-fijacion oral(vol-1)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
shakira'nın en son albümü.dinleyen varmı aranızda?ben dinledim çok beğendim.tamamı ispanyolca albümün. özellikle öne çıkan 3 şarkı var;en tus pupilas,la pared ve alejandro sanz'la olan düeti la tortura.çok hoş bi album tavsiye ederim.alın dinleyin:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Shakira - fijacion oral?
Nası oral?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
Nasil bir albüm ismidir, tey

ama hastayim ben bu kadinin sesine[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Temmuz 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 15 Temmuz 2005 16:48 tarihinde demiş ki:

ama hastayim ben bu kadinin sesine

sesini biraz daha farklı kullanmış sanki bu albümde fakat yinede çok guzel ve farklı bi sesi var bencede[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Valla metal müzik dinleyen bir insan olarak sesi hoşuma giden hatun solistlerden biridir. Vücududa hoşuma gider ama bana ne yararı var? Yok..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Mesaj tarihi:
anaaa banada yolla videosunu bende kaçırmam özelden msni vereyim bu arada oral videosu gerçek mi yoksa montaj mı?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
said:
Einherjer, 15 Temmuz 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Valla metal müzik dinleyen bir insan olarak sesi hoşuma giden hatun solistlerden biridir. Vücududa hoşuma gider ama bana ne yararı var? Yok..

Abi efsanesin. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
La Tortura'yı dinledim sadece şarkı güzel ama klipdeki shakira'nın hareketleri çok gerzekçe olmuş abi o göğüs hareketi ne ya??[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.

[Bu mesaj Cd- tarafından 16 Temmuz 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
üzerine sürülen motor yagi ile shakira bir motordur denmeye mi calisilmis klipde. sanirim oyle. ewet mayis ayinde ciftlesmeye yakin kediler gibi tepindigi hareketleriyle enfesdir shakiranin son klibi.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
zuhahahaha==)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
said:
Einherjer, 15 Temmuz 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Valla metal müzik dinleyen bir insan olarak sesi hoşuma giden hatun solistlerden biridir. Vücududa hoşuma gider ama bana ne yararı var? Yok..

aynisini yazacaktim nerdeyse quoteliyim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
  • Yeni Oluştur...