Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tıklayın ve gorun.kucukte bi karakter tahlili yapıyor ne kadar vikingsin gibisinden[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ahanda benim ismim buymuş... Dugfúss Oakenhorse bide bu var: Nikulás the Fearsome [signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] [Bu mesaj Nebuch tarafından 15 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Óli Shieldmangler iyiymiş msn nicki yaptım[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sæmundr Oxthews ehueuhe bu ne yaw Your Viking Personality: You're a doughty, stalwart Viking. You have a thirst for battle, and tend to strike first and think later. As a Viking, you're one of the "berserkers", and rush into battle with no clothes on. If the sight of you naked isn't enough to disable the enemy, your sword certainly will be. You might grumble a bit at the lack of amenities on board a Viking longboat, but you can handle it. Other Vikings consider you "one of the guys". You don't have a lot of tact, so it's lucky Vikings never cared much for diplomacy. Due to your gregariousness, you don't strike fear into the hearts of your victims. Try to be a little more surly in the future. [signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 15 Temmuz 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Móeigr Madhorse lol acmadi bu isim beni.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Temmuz 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Óli Thicklegs ne lan bu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 *Utanç içinde* Your Viking Name is... "Dugfúss Shadowsbane Your Viking Personality: You might have a Norse name, but you really don't have what it takes to be a true Viking. You're not a belligerent person by nature, which is unfortunate if you want to be a Viking. You might be able to hold your own on the battlefield, but you're no "berserker". You would have a very tough time making a long sea voyage in a Viking longboat. Vikings make fun of you all the time. Not always behind your back, either. You have a fairly pragmatic attitude towards life, and tend not to expend effort in areas where it would be wasted. Other Vikings would be calling you "tree-hugging hippie peacenik" if the phrase had been invented." Eha bu ne ulan !?! :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Haranefr Shieldflattener Değişik bişi :o[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary [Bu mesaj huntercik tarafından 15 Temmuz 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj huntercik tarafından 15 Temmuz 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yngvarr Swifthawk Your Viking Personality: The tougher Vikings might let you on the boat, but generally only when they need ballast. You are strong and tireless, frequently shouldering burdens that would tire lesser men. You're not a very fearsome fighter; in fact, you'd probably bleed to death if a sword hit your shadow. A long sea voyage aboard a Viking longboat would be difficult for you, but you might be able to manage it. Other Vikings consider you "one of the guys". You have a fairly pragmatic attitude towards life, and tend not to expend effort in areas where it would be wasted. You sometimes come off as a bit of a snob. Vikings are not snobbish people -- they either like you, or they kill you. Try to be more like a Viking. hmmm, soyad güzel de isim cok saçma ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 adının 2. harfi L olanlara Oli diyor çok uzunsa adı "ifr" ekliyor :P[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nikulás Quickheart Yunan asıllı amerikalı gibi oldu ismm yaww..:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Há1fr Bearmangler Your Viking Personality: You're a doughty, stalwart Viking. You have a thirst for battle, and tend to strike first and think later. As a Viking, you're one of the "berserkers", and rush into battle with no clothes on. If the sight of you naked isn't enough to disable the enemy, your sword certainly will be. You might grumble a bit at the lack of amenities on board a Viking longboat, but you can handle it. You possess some skills which other Vikings respect. You don't have a lot of tact, so it's lucky Vikings never cared much for diplomacy. Other people tend to think of you as manipulative and conniving.[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ögmundr Quickthews[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kaðall fist Wtf ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bune lan Órækja Shadowwrestler[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 [Özgür] Cowhugger bu ne bea[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nikulás Leafslayer oldum.. vay be :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: zgrw, 15 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki: [Özgür] Cowhugger bu ne bea zuahha ö ü ğ ı ç ş gibi şeyleri çok yazarsan onalra karşılık getiremiyor aynen yazıyor :D[signature][hline]Kişisel Sorunları Lütfen ÖM 'ye yollayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Högni the Fearsome aha[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hamall Steadyhand hamal çıktı :D[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bárekr Strongmouth lol..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Óblaur Wussypants[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. [Bu mesaj Zagg tarafından 15 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 benim ismimde Koko the Orang-outan mış.bu ne be.ben hiç sevmedim viking ismimi. benim elf ismim daha gusel:larien vardamir:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Óli Bonesmasher mış :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nikulás Strongbear[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar