Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 G3nk-Ramo... Saygılar[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi quiterlik yaparsanız bu iş mok olur yane adımız kötüye bi çıktımı bidaha asla düzeltemeyiz o yüzden kimse çıkmasın abi oyunlardan falan valla dün 3 maç yaptım 3'ünüde deliler gibi aldık.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 G3NK lerden kimse quiter lık yapmaz herkes tanır küfür quiter lık vb olmaz bizde merak etmeyin yapanların bizden olmadıgını anlarlar zaten sorun olunca gelip bana söylüyorlar hallediyoruz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 G3NK-mADmaXimus[signature][hline]Lianna Human Paladin İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın Akrostiş made by mADmaXimus:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: DynamicK, 10 Temmuz 2005 12:36 tarihinde demiş ki: G3NK lerden kimse quiter lık yapmaz herkes tanır küfür quiter lık vb olmaz bizde merak etmeyin yapanların bizden olmadıgını anlarlar zaten sorun olunca gelip bana söylüyorlar hallediyoruz nasıl yalan.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bath kopardın dsfsd tamam anladım bizden kisiler yapmaz anlıyorum ama mesela Holymani atmislar bikac oyundan G3NK'ler quitterdir diye sonra quitter sen misin falan diye sordu bana hallettik olayıda yinede atılıyor birkac arkadas ben onu soylemek istedim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bathory de G3NK idi G3NK'lerin adı kötüye çıktığı zaman. Dralnu, Fizban falan eheh.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu arada Kozyatağı'na WC3 RoC ve TFT CD'leri yollayabilecek varsa itinayla kölesi olunur.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Night , Ben , Dyna oyundayız gelen gelsin maç yaparız[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Klan Rank şu an Chieftain bunu arttırmamız gerek beyler turnuvalara girmek icin...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 xaero karıstırdı o rank in alakası yok maç kaybetmekle clandaki üyelerin clan içi rütbesinin göstergesidir clandaki uyelerin isimleri dısıdna bu topic kullanılmasın imzamda g3nk clan ı topici zaten var[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Xaero sana buradan bir mauehehe zagyagyag yolluyorum. Dyna CD bul bana CD.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ehe girsemmi acaba g3nke[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 g3nk olmamaya direniyorum :PP[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar