Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 e tabi canım suan artık pek girilmez. o zaman biz bizeydik :) simdi dorm sadece piyasa mekanı oldugundan, havuza girmek orda pek akıl karı degil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 piyasa yapıcak insan bile yok. düşünsene üç gündür sadece 5 insanı görüyorum okulda. bugün futbol oynayan 3 kişi gördüm çimlerde o kadar[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eheh :) walla benim arklar bi koridor boyunca wow oynuolar suan bi tek onu biliom.. dorm zaten erken kapanıosa dedigin gibi, biraz bayık olabilir tabii.. kolay gelsin size o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok abi hayat burda. cidden yok hiç. yatıyorum paso onda da sinekler ayrı bir tat veriyo. kan kan kan.... baydım wowa da giremiyorum[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: zaidral, 12 Temmuz 2005 22:31 tarihinde demiş ki: uh. çok zevkli olm yaz okulu. ne deniz var ne kum. mayonu al göle gidelim bi ara :D ark. ın biri deniz şortu giyip omuzunun üstünede bir havluyla derse girmişti :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 beyler merak etmeyin, ev bosalinca cilgin havuz partileri baslayacak.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 imzamdan gel sıkıntını yen[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir , ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yaz okulsuz universitemi biter sizde,bu olayin keyfi orada zaten :D[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Peki siz taksimin ortasında olmanıza rağmen 2 haftadır evden cıkmamak makine başında calışmak nedir bilirmisiniz. Gazeteler bile birikmiş kapıda!!![signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: forgiver, 12 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ofodsfjşklwgiqefkqlefjoq.e sadpfdsauoghs ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
censored Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elaidi malmısın cemalmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: CusTodeM, 12 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki: "Sabancıda sıkılmak insanın ustune yakısanı giymesidir" mi acaba? Tam anlamıyla :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Tracking yapın, dağ başı.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sabancıda sıkılmak akşam üstü güneşin batışını izlerken soğuk bir mambuçya içmek gibidir :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Mavi, 12 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Sabancıda sıkılmamak için dönem içinde derslerimizi çalışıp geçmeliyiz =) +1 :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sabancıda sıkılmak sabah aralıksız 3 saat yağan yağmur sonunda mahsur kalıp elin kolun bağlı tüm gün yatmaktır.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 super ii eglenceler:D[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eh be Alicim, ben de simdi Cesme'ye gidiyorum, Gümüldür'deydim bugüne kadar. Plaj, kizlar, fanta falan. Oradan da Italya'ya gidicem, bi sorunun falan olursa cep telefonum acik, her türlü Calculus problemi cözülür. DSADSADSADSADSASA[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Fanta nesi oluyo euheum[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 valla imkanın varsa sık sık şehire kaçmanı tavsiye ederim. yoksa ciddi anlamda zarar verir yazın orası insana. ben geçen yaz gittim yaz okuluna gelen notlar dışında pek şikayetim olmadı. yurtlarda kalanlar fena halde sıkılıyorlardı ama ben hergün gidip geldiğim için çok kötü olmadı. yol bile çoğu zaman okuıldan daha zevkli gelir. bu sene nasıl bilmiyorum ama geçen yaz micro sınıfında baya taş hatunlar vardı. ayrıca üniversite merkezi de kalabalık oluyordu yemek zamanları. bunların dışında fens veya gsm anfileri oldukça serin olur. kafa birileri varsa gidip orada uzanıp muhabbet etmek zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar