Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancıda sıkılmak nasıldır bilir misiniz..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
forgiver, 12 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
ofodsfjşklwgiqefkqlefjoq.e

sadpfdsauoghs ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

Eh be Alicim, ben de simdi Cesme'ye gidiyorum, Gümüldür'deydim bugüne kadar. Plaj, kizlar, fanta falan.

Oradan da Italya'ya gidicem, bi sorunun falan olursa cep telefonum acik, her türlü Calculus problemi cözülür.

DSADSADSADSADSASA[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

valla imkanın varsa sık sık şehire kaçmanı tavsiye ederim. yoksa ciddi anlamda zarar verir yazın orası insana. ben geçen yaz gittim yaz okuluna gelen notlar dışında pek şikayetim olmadı. yurtlarda kalanlar fena halde sıkılıyorlardı ama ben hergün gidip geldiğim için çok kötü olmadı. yol bile çoğu zaman okuıldan daha zevkli gelir. bu sene nasıl bilmiyorum ama geçen yaz micro sınıfında baya taş hatunlar vardı. ayrıca üniversite merkezi de kalabalık oluyordu yemek zamanları. bunların dışında fens veya gsm anfileri oldukça serin olur. kafa birileri varsa gidip orada uzanıp muhabbet etmek zevklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...