Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancıda sıkılmak nasıldır bilir misiniz..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Dunkin ve cafe dorm 10'da kapanır..

yaz okulunun öldürücü sıcağı vardır.. ortalıkta kimsecikler yoktur. ne dışarda muhabbet edebilirsiniz ne de odada internet ve arada sırada muhabbet dışında kaydadeğer bişeyler yapabilirsiniz..

Sabancıda sıkılmak bir yaşam biçimidir.. öldürücüdür..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette insan sıkılır, gelecek için biraz sabır gerekli, koca yıl içindede sıkılmıyormuyuz okullarda, kampüslerde? bide yazın, of, tüm yaz berbat oluyor dersler arasında.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

peki bekleyerek sıkılmak nedir? bide ruhunda ineklik varsa... puanlar gelsin GS olcaksa toefl almam gereksiz Marmara olcaksa alıyım ama belli değil bi de ispanyolca öğrenmek isitiyorum ama yarım kalmalarından korkuyorum .. neden?
okulum belli değil.. en azından bi amaç doğrultusunda sıkılıyorsun ne güzel... aaah aaah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 12 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
göl pis de dorm'un ordaki havuza girebilirim yarın boxerla. elimde şişe kolam.

saatlerce keyif yapmayı düşünüyorum

havuza geçen kopek işemişti geceliyin onuda hesaba katarak gir.

bu arada zevk i neymiş bende merak ettim.tek zevkim oda da son ses black metal takılıp elaidi nin kafasını s.kmek[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim zamanımızda baya bi zevkliydi.

havuz sefalarından tut, mangal partilerine kadar baya bi eglenceliydi..

tabi o zaman okul bu kadar kalabalık da degildi, herkes birbirini tanırdı felan, baya bi güzeldi..

sss olarak baya bi eglenmistik zamanında biz.

[Bu mesaj Ceday tarafından 12 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmz etrafında oturma sen de ;)

o havuz vakti zamanında az kullanılmadı bizler tarafından..

gecen dönem bile bi gece girmiştik, bi iddia sonucunda..

bornozlarla havuz etrafına gelen 7-8 kişilik bi tayfa, gecenin saat 3 ü.. allahtan cok kalabalık deildi dorm :P

tabi eskiden daha aktif kullanılıodu o dorm..

bi kere dısardan rus kızlar gelmisti. bunlar havuza girdi, dorm ccalısanlarından güvenlik görevlilerine kadar herkes seyrediodu lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...