elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Dunkin ve cafe dorm 10'da kapanır.. yaz okulunun öldürücü sıcağı vardır.. ortalıkta kimsecikler yoktur. ne dışarda muhabbet edebilirsiniz ne de odada internet ve arada sırada muhabbet dışında kaydadeğer bişeyler yapabilirsiniz.. Sabancıda sıkılmak bir yaşam biçimidir.. öldürücüdür..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 "Sabancıda sıkılmak insanın ustune yakısanı giymesidir" mi acaba?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 koyun, kasap muhabbeti gibi birşey.. keşke kazansaydım da sıkıntıdan ölseydim[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet Microsoft'ta aldığım maaştan şikayetçiyim gibi bişey oldu. ama işte içimi döktüm[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Elbette insan sıkılır, gelecek için biraz sabır gerekli, koca yıl içindede sıkılmıyormuyuz okullarda, kampüslerde? bide yazın, of, tüm yaz berbat oluyor dersler arasında.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kışın sıkılmadım hiç de yazın ayrı bi dertmiş[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Sabancıda sıkılmamak için dönem içinde derslerimizi çalışıp geçmeliyiz =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sıkı can iyidir kolay çıkmaz.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rush, 12 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki: sıkı can iyidir kolay çıkmaz. ehi. ehi.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Cok dersten kaldiysak nasilsa kurtaramicaz diye yaz okuluna gitmemek... Bir dersten kaldiysakta birdahaki donem alip kurtaririz diyerek yaz okuluna gitmemek... Can sikintisina cozumdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Çok dersten kaldıysak sene içinde alırız okulumuz 1 sene uzar ve bu bize 15 milyara mal olur diyip yaz okuluna kalmak da işin zorunluluğudur heh[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ofodsfjşklwgiqefkqlefjoq.e yaz okulundan nefret ediyom başka da bişey yazamadım, yazıp yazıp siliyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 peki bekleyerek sıkılmak nedir? bide ruhunda ineklik varsa... puanlar gelsin GS olcaksa toefl almam gereksiz Marmara olcaksa alıyım ama belli değil bi de ispanyolca öğrenmek isitiyorum ama yarım kalmalarından korkuyorum .. neden? okulum belli değil.. en azından bi amaç doğrultusunda sıkılıyorsun ne güzel... aaah aaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 uh. çok zevkli olm yaz okulu. ne deniz var ne kum. mayonu al göle gidelim bi ara :D[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 göl pis de dorm'un ordaki havuza girebilirim yarın boxerla. elimde şişe kolam. saatlerce keyif yapmayı düşünüyorum[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sabancıda yaz okulun keyfi bi baskadır ama :) biraz sıcak gerçi ama heryer öle zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 nedir keyfi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sen gitmedin mi sizin tayfayla bodruma? çılgın eğleniyorlarmış :)[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Biz yaz okulunda kaldık. Bodrum'a gitmek istemedim yaz okulu daha cazip geldi yoksa giderdim yani.. pehpeh.. kendimi de kandırırım[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: elaidi, 12 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki: göl pis de dorm'un ordaki havuza girebilirim yarın boxerla. elimde şişe kolam. saatlerce keyif yapmayı düşünüyorum havuza geçen kopek işemişti geceliyin onuda hesaba katarak gir. bu arada zevk i neymiş bende merak ettim.tek zevkim oda da son ses black metal takılıp elaidi nin kafasını s.kmek[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 walla bizim zamanımızda baya bi zevkliydi. havuz sefalarından tut, mangal partilerine kadar baya bi eglenceliydi.. tabi o zaman okul bu kadar kalabalık da degildi, herkes birbirini tanırdı felan, baya bi güzeldi.. sss olarak baya bi eglenmistik zamanında biz. [Bu mesaj Ceday tarafından 12 Temmuz 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Havuz keyfi? Etrafında oturmak bu havada pek de keyifli değil zira çok sıcak ve cafe dorm 3 masa atmış sadece heaha[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 sıkıntıdan uyumaya çalısıyosun o da olmuyor sıcaktan terliyip duruyosun ter sumuk kan oluyor yastık yorgan. ama 2 bira çakıp uyudum dun raat raat[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hmz etrafında oturma sen de ;) o havuz vakti zamanında az kullanılmadı bizler tarafından.. gecen dönem bile bi gece girmiştik, bi iddia sonucunda.. bornozlarla havuz etrafına gelen 7-8 kişilik bi tayfa, gecenin saat 3 ü.. allahtan cok kalabalık deildi dorm :P tabi eskiden daha aktif kullanılıodu o dorm.. bi kere dısardan rus kızlar gelmisti. bunlar havuza girdi, dorm ccalısanlarından güvenlik görevlilerine kadar herkes seyrediodu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 arda tayfun yılmaz falan izler napsınlar haha.. kasayı bırakıp koşmuşlardır. havuza biz de giriyoruz arada ama yani nereye kadar.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar