Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Cafedeyim sıcağı sıcağına cafedeki 26 ile 34 yaş arası oyuncuların hesabındaki itemleri hackliyen adamı linc ettiler tokatladılar falan : ) iron bow'um neden sende nasıl sende lan gibi konuşmalar geçti arkada bi adam geldi potionlarima kadar almışsın diyip çat tokatı yapıştırdı. siz siz olun dikkat edin ama elemanın düştüğü durum berbattı. kovdular şimdi cafeden.[signature][hline]bla
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Auhahauhaua süper lam.İyi yapmışlar lavuğa. Ya Myko ya giremiyom Account kullanılıyo diyo.Yeni bug lanet olsun.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Huh :D Napıcakki baska,polis caarıp,"iron bowumu calmıs efendim" dese :D Dayak yiyenin yaşı kaçtı?
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 etme bulma dünyası :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Buzkirpisi, 15 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Huh :D Napıcakki baska,polis caarıp,"iron bowumu calmıs efendim" dese :D Dayak yiyenin yaşı kaçtı? 18-19 civarı. adamlar konusuyor sımdı bızım yaslarımızda olsaydı toklatlardım diye çocuktu falan diyolar.[signature][hline]bla
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 off yarıldım. Tokat manyağı yaptılar demek :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 wall burda bi sürü polis var (karakolun karşısın da cafe :P ) o yüzden tırsarlar bole bişi yapmaya :) çoğuyla atık samiyim :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hack çiye herşey müstaak.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman"
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben olsam bende dayanamazdım :D[signature][hline]CrawLing in my skiN Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben de dedim mavi Ko ya başlamış da haberimiz mi yok :P Şaka maka iyi olmuş o olay. Bu arada bu eleman fatihinkine dadanan olmasın sakın?
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nus ve bus arasındakı fark ı mı anlattın kaksi abı? :D[signature][hline] ========>NvM<===============
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Semiramis Anakin (411): Bizim amca oğluna gittim geçen gün. Baktım birini hekleyi ko da. Ana benim lvl 60 karakter. Hatta bazı lvl 62 karakterlerdende tavşan falan yapıyo. Sıkenırı söküp kafasına vurmamla beraber fılad monitörüne kafası girdi. Acıdım lan...[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şu anda geyik bi öykü tasarlıyom yakında onuda yazacam forumlara. Bi de oyun çıkarıyom. Esland da saklambaç oyunu hazırlıyorum. Ben şu anda online olamıyom ama olmaya başlayınca bu saklambaç oyununu mutlaka oynayalım.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Sen geyik bir öykü tasarlıyorsun. Ben ciddi ciddi KO öyküsü yazmayı düşünüyorum :)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Naapıyım yaw yaklaşık 20 ağustosa kadar ko oynayamayacam bende forumlarla, geyikle, makarayla idare etmeye çalışıyom işte..[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Öne çıkan mesajlar