Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Californication albumunden bi şarki vardi sadece klibini hatirliyorum klibi şöyle plajda geçio bi ateşin etrafında oturup şarkı söylüyorlardı hatırlayan varsa şarkının ismini söyleyebilirmi[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 road trippin[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ne şarkıydı be... o şarkı albümnün en rahatlatıcı şarkısıydı.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Road Trippin.klibini tutmamıştım da şarkı güzel harbi.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 RHCP bende çok severim ama bu elemanların garip bir olayını anlatmak istiyorum :D Şimdi Tell Me Baby'nin başındaki kısımdan (ki şarkı zaten güzel) ayrıca slow güzel bir şarkı olmaz mı? Birde By The Way'de ki o hızlı kısımlar olmasa çok daha güzel bir şarkı olmaz mı? Hayır yavaş şarkı meraklısı değilim de ne bilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Haklısın Farinal :) Ama o da bir tarz sanırım... [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 14:37 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi unplugged yapsalar tadından yenmez vallahi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 asıl bi Turkiyede konser werseler işte o tadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Red Hot Chili Peppers'ın 90'dan önce yaptıkları albümler dinlenecek gibi değil. Özellikle ilk albümleri tam bir facia. Sırf 2-3 albümleri güzel, ordan kurtarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sadece californiaction albümlerini dinliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Californication, By the Way, Stadium Arcadium (son 3 albümleri oluyo zaten) gerisi traş. Hadi bir de belki Blood Sugar Sex Magik, ama devamı harbi çok kötü. 1984 albümlerini dinlerseniz anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eheh hoca onunda sevenleri var hele thps3 te bi şarkıları vardı inanamadım rhcp olduuna. ama takdir etmek lazım cok geniş bi yelpaze de müzik yapmışlar. 70 ler sonu 80 ler direk punkrock, blood sugar sex magic acayip funk, californication da alternrock ama grunge esintileri almadım değil, bi sonrakindede alternla funk karışımı gibi olmuştu bence. uzun lafın kısası altern diyip geçmeyi tercih etmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Your love is like a Rollercoaster baby, baby I wanna ride ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar