ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yok yok şöle temizinden bi mangal ortamı lazım şöle etoburluk falan...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: go2hell, 06 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki: legbra bensiz olmaz ama ben yemek isterin :( bu kekocan gelirse bende gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hm piknik tarzı birsey olsun diyorsunuz ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olurrr et yeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: ozkolous, 09 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: said: Kumadam, 30 Haziran 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Uygun bir tarih ayarlanabilirse, bir akşam iş çıkışı oğlumu eve bıraktıktan sonra direkt Trilye'de rakı-balık yapabiliriz. Ben bizim iş yerinden paticik tayfası olan 4 kişiyi daha getirebilirim. Whitedagger'ı da haber veririz, o da Gemlik'te işten çıktıktan sonra Borçelik'te çalışan arkadaşları ile dahil olur sanırım bir 8-9 kişi kadar ederiz sadece bizler. +1 güzel olur öle 15 yaş internet cafe işi pek sarmıyo benide mathan'ı çaırmayalıam ozaman :D kardeşimdir kendisi. tam 15 yaşındadır ve internetcafe tayfasını tam olarak örnekler tek başına :) bende gelebilirim buarada[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar