Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dün gece japkoda moradonda dolaşıyordum +9 küpe fln arıyordum 2-3 tane aldım neyse gezerken arkadaşlada muhabbet ediyorus o benle kafa buluyo fln gözüme kralın clandan biri çarptı adam 3 tane eşya satıyo küpe fln ortadakine gözüm ilişti +2 uniq bi küpe 16 mp veriyo bonus! fiyatına baktım 300m arkadaşa bağırdım ula neler var bi almıyon fln derken bombayı patlattı 76lvl! hemen diğer itemlere baktım ikiside +2 uniq adamın elindede axe var arkadaş anlatmaya başladı herif çok pis baymış mageden arada sırada hell breakerla dolaşıyomuş sırf geyiq artık gmlerle konuşmuş yakında job change edecekmiş oyunun en güçlü adamı bir warriora dönecek ve bu adam karus :) düşünüyorumda bizim 76 lvl olmamız ne kadar sürecek bu oyuna o kadar katlanabilecekmiyiz? adama helal olsun resmen çalışmış...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kasılmaz okadar ... En azından mantıklı bir insan kasmaz :)[signature][hline]CrawLing in my skiN Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hicbir ekonomik sikintisi olmayan , okul is derdi olmayan .. sosyal hayati SIFIR olan devamli UP ile kasan birisi icin cok anormal olmamali günde 15 saat ortalama ile kastigini bi hesaplasaniza ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
azuhaha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler siz adonuzi biliyonuzmu adam manyak adı greddyz olay budur beyler ama 441 de manya dır ben diezdeki canfare
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kim la bu? adonis nerden çıktı bende adonisten bahsediyorum ama japkodan[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Öne çıkan mesajlar