wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu sarkinin asli Jimmy Hendrix in mi? Su anda Deep Purple versiyonunu dinliyorum hic fena degil de[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet Jimmy Hendrix'in deep purple versionu dinlemedim guzledir işallah da ne zmn yapmışlar şarkıyı deep p. ?[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1968 - Shades of Deep Purple[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Jimi Hendrix'in o. çalıp söylerken kendimi videoya çektim , yakında koyucam buraya. :B[signature][hline]peace!
duende Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @hymnofsuk: puhaha ayni seyi bende yapmak istiyodum hatta arklarla ona heey can elindeki silahla nereye gidiyon lan diye cover bile yapmistik(can benim sarki bana yazildi yani):D ama cidden bende ayni seyi yapmayi dusunuyodum[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Öne çıkan mesajlar