Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadslar KE gelince ne gibi degisiklikler olacak bilgisi veya tahmini olan arkadslar lütfen bizimle paylassin.Yeni duruma hazirliksiz yakalanmayali ona göre gerkli hazirliklari yapalim.. Mesela +9 item mümkün olcakmi +9 ib yada shard,raptor..?
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 neyin hazırlığı ya 50 tane +8 itemmı yapacaksın +9 a basmak için. ya arkadaşlar arama yapın arama.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 item konusunda henuz pek bir bilgim yok ama nakit para tutulmamasi gerektigini duydum; update sirasinda ucma ihtimali varmis. o yuzden mumkum mertebe gold, silver vs. bar almaya bakin.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vktk, 14 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: neyin hazırlığı ya 50 tane +8 itemmı yapacaksın +9 a basmak için. ya arkadaşlar arama yapın arama. oyle degil; arkadas duruma gore elindeki itemlari satacak is isten gecmeden. ya arkadaslar anlamaya calisin anlamaya.![signature][hline]lütfücüğüüüm!
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Harita Değişecek. +9 itemler gelicek.Walla gelicek diyorum da yanılmış olmayam Japko da KE war ve orda +9 mirage dadger gördüm.Buna dayanarak söylüyom.İtem drop şansı yükselecek. Bunun gibi bissürü şey.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: NeroWarden, 14 Temmuz 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Harita Değişecek. +9 itemler gelicek.Walla gelicek diyorum da yanılmış olmayam Japko da KE war ve orda +9 mirage dadger gördüm.Buna dayanarak söylüyom.İtem drop şansı yükselecek. Bunun gibi bissürü şey. +9 item dusmeyecek bildigim kadariyla. cunku japko baya editlenmis bir KE patchine sahip. +9 dusmez ama upgrade'de sansi artar mi bilemem onu.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vktk, 14 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: neyin hazırlığı ya 50 tane +8 itemmı yapacaksın +9 a basmak için. ya arkadaşlar arama yapın arama. Arkadasim hic kimse +8 icin 50 item yakmio ozamanda +9 icin yakmicak upgrade isi kolaylasacak.Su an nasi +8 yapmak zor ise ozamanda +9 suan ki +8 yerini alcak.Mykoda millet acaba +9 icin 50 tane +8 mi yakio güldürdün beni saol dostm :)
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Düşcek demedimki LoL.[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yaw isde düssün düsmesin ama muhtemelki +9 item gelcek.. buda diger +8 lerin +7 l erin fiatlarinin asagi düsmesi demek bu isden az cok anliyosam öle olcak milletim malini mülkünü satmasinin sebebi baska ne olabilir..
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 14 Temmuz 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Hercul, 14 Temmuz 2005 16:56 tarihinde demiş ki: said: vktk, 14 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: neyin hazırlığı ya 50 tane +8 itemmı yapacaksın +9 a basmak için. ya arkadaşlar arama yapın arama. Arkadasim hic kimse +8 icin 50 item yakmio ozamanda +9 icin yakmicak upgrade isi kolaylasacak.Su an nasi +8 yapmak zor ise ozamanda +9 suan ki +8 yerini alcak.Mykoda millet acaba +9 icin 50 tane +8 mi yakio güldürdün beni saol dostm :) Biliyorsan neden soruyorsun? veya şu anda ne soruyorsun sadece topic kalabalığı ya artı yukarıda 50 tane +8 mi yapacaksın yazıyor yakacaksın değil. [signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 14 Temmuz 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 lol [Bu mesaj Hercul tarafından 14 Temmuz 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kardeş değil birader adam gibi topicler açın git googleda ke yaz knight empire yaz olmadı http://www.knight-online.com.my yok şu olunca ne olacak yok bu olunca ne olacak ya önce bi şu anda ne charın var bununla neler yapabilirim diye düşün merdivenin 1. basamağını çık bakalım önce 2. 3. basamakları sonra düşünürsün..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende bu forumlarda üye ise banane ne yi kabul etmiyorum senin gibi zyanlar yüzünden aptal aptal topicler açılıyor ne bir şey öğrenme peşindesiniz ne de başkalarına birşeyler öğretecek kapasiteniz yok saçma sapan topicler açın sadece isminiz gözüksün diye şurada bana polemik yapacağına aç oyununu xp kas farm yap pk yap ne bileyim hiç birşey yapamıyorsan kalabalık yap. ama birşeyler yap boşluk yapma..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bak anladınmı neden sana zyan dediğimi.. ama yok yok anlayamazsın!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 abi sen bu topicde lütfen kal gelme ben ayri bi yere baslik acayim girip polemik yaratma sen herseyin en iyisini güzelini biiliosan ok..aferim ama nolur kal burda accagim baska baslikda ismini görmek istemiorum
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vktk, 14 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki: kardeş değil birader adam gibi topicler açın git googleda ke yaz knight empire yaz olmadı http://www.knight-online.com.my yok şu olunca ne olacak yok bu olunca ne olacak ya önce bi şu anda ne charın var bununla neler yapabilirim diye düşün merdivenin 1. basamağını çık bakalım önce 2. 3. basamakları sonra düşünürsün.. seni ne alakadar ediyor ve ne hakla ne yapmasi gerektigini soyleyebiliyorsun? hele ki boyle bir uslupla...? ayrica yapmadigini ne biliyorsun? hatta hatta google veya knight-online.com.my sana parani nakit tutmaman gerektigi gibi bir oneri verebilecek mi bi arastir bakalim.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Hercul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tosun abi birak bu arkadas burda kalsin kendi polemigiyle öteki basliga fikirlerimizi yazalim o gitsin arasin google felan ha bide baska arama motorlari var ordan belki yeterince fikir alamaya bilirsin onlarada bi bak kardesim..!
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Yaf adam ne sormuş siz nelerden bahsediyosunuz.Bu kadar boş bir cümle için bu kadar çaba niye Vtkt (yanlış yazdım galiba kusura bakma) Adam bişey sormuş niye kişiselleştiriyonuz forumu.Ayıptır yahu.100 kere soylendi laf edildi. Neyse.+9 itemlerin gelmesi tabiki piyasayı etkilicek.Ama şoyle bişey war.İtemlerin Upgrade şanslarının değişeceğini sanmıyorum.Şoyle düşün +8 yapma şansı 100 +7 itemde 10 tanesi ise +9 yapma şansıda 100 +8 itemde 10 tane olacak.(Orana dikkat edin ikiside %10 diye hemen atlamayın.Birisi +7 den +8 diğeri +8 den +9)Örnek olarak bu oranları verdim ama kesinlikle doğru oranlar değil sadece bir ışık olsun diye.Bence piyasa bundan çok fazla etkilenmicek ama tahmin ediyorum +9 itemler aşırı abartı olucak.Şoyle 999 m lik silahlara hazır olun derim :D:D:D[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gordugum kadariyla sen myko'da oynadigin icin ares'ten pek haberin yok dogal olarak. ares'te kolunu sallasan 999 milyonluk item var zaten. hatta bir cok item milyarlar ile satiliyor : )[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Tartışmayın bakem. Öpüşün koklaşın.. :lol:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya boş konu boş çıkmayan birşey için itemları satalım diyor adam ya biri kalkıyor upgrade yaparken para gidiyor o zaman tutmayalım diyor ne yani fasulye ilemi alışveriş yapacaksın üslupsa adam akıllı konular açında üslubu hakedene göstereyim. hiç kimse kalkıpta town rush nasıl yapılır diye bir konu açmaz. veya iyi bir pk party si için nelere dikkat edilmeli demez. veya 2 hand mi 1 hand mi diye tartışmaz. konu başlılarına bakın ya. yok 35 dk kaldı yok bugün yemek yedim midem bulanıyor. yok hava yağmurlu knight oynarsam abdestim bozulurmu. adam gibi konular açın ya. konu başlığına bal knight empire***coming soon... ee yani?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez [Bu mesaj vktk tarafından 14 Temmuz 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben en iyisi disari cikayim. zzzzzzzzzzz.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Öne çıkan mesajlar