Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Merhaba arkadaşlar.Ufak bir karmaşa yaşıyorum, ona çözüm bulabiliriz umudu ile yazıyorum buraya. Oyun yeni başlayan bir arkadaşım var, rogue . Lamialardan düşürdüğüm bütün full plate armorları +6 dex bonuslu yaptım, eline de iki tane +5/50 kukry verdim.Şu anda lvl 53e geldi,takımlar yetmiyor. Chitin set tamamladım, hepsi +1 şu anda.ama chitinleri giyince vuruşu düşüyor dex bonus olmadığı için. neyse konu dağılıyor. iki tane mirage dagger aldım. +6 yapmayı düşünüyorum ama ne basmalıyım upgrade için ? dex bonus basılabilir mi silaha ? ya da sadece poison dmg mi basayım ? iyi vuruş yapması için hangisi gerekli ? poison dmg mi, yoksa dex mi? dex daha mantıklı gözüküyor ama piyasada bugüne kadar hiç dex bonuslu mirage dager görmedim :)[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İnt Bas :P[signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : 2x Clan : nOObz Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Dagger'lara poison attack eklenebiliyor. Ama eklemeni tavsiye etmem. Poison attack yerine, düz yoldan normal bir şekilde upgrade et. Bende asasin'im, elimdeki mirage'lar +7/70 Poison, exp. kasarken pek sorun yaşamıyorum açıkcası ama, PK yaparken çok sorunlar yaşıyorum. Dip Not:Asasinler genelde dual bıçaklar kullanıyorlar. Sebebini ise, poison dmg. eklendiği zaman çok ıskalaması olarak ileri sürüyorlar.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Silahlara dex bonus eklemek USKO serverlarında mümkün değil tabiki.SAna tavsiyem daggerları istediğin + ya getirdikten sonra en son olarak blessed elemantal scroll ile posion eklemen.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İhşallah yaparsın +7/70 de ahh ahh ne arkadaşlar var :D ben onlar istiyom onlar benden istiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 onu bende duydum pos ekleyince ıska şansı artıyor diye ancak şu anda uskoda sadece daggera pos ekleme imkanın var[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar ben boberd denen arkadaşta +8 shard (dex) ekli görmüştüm. Adam merchand açıp göstermşti harplerin orada. Tüm bizim clandakiler dumur ötesi olmuştuk. Bize dediklerine göre bi görev yapmış ve +8 dex ekli shard vermişler elemana. farkında iseniz boberd'in elinde bi yanan shard bide yanmayan var. Sizde bi dikkat edin göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: bymad, 16 Temmuz 2005 09:29 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben boberd denen arkadaşta +8 shard (dex) ekli görmüştüm. Adam merchand açıp göstermşti harplerin orada. Tüm bizim clandakiler dumur ötesi olmuştuk. Bize dediklerine göre bi görev yapmış ve +8 dex ekli shard vermişler elemana. farkında iseniz boberd'in elinde bi yanan shard bide yanmayan var. Sizde bi dikkat edin göreceksiniz. ezik bobert 1 shardı +8/80 digeri +7/70 ZZzzzZZ görev yapmış lol sizi kandırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Poison Damage Verme Bence Çünkü Poison Damage Oldugunda Bazen mesela 1000 Vurcagına 50-60 gibi bişiyler vuruyo[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 int.sitesinde açıklama yapmışardı bi görev wardı.yapanın istediği bi silahı +8 yapıyorlardı belki o görevi yapmıştır.ödüller. 1.istediğ bi silahı +8 yapma 2.100 m exp. point. 3. bi blue bilmemne scrolu :S 3. yü hatırlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 100 milyon exp mi okadar oldugunu sanmam[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O quest biteli baya oldu :D[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
picalex Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beyler +8 mirage yi upgrade et mek icin 7 tana priest full plate hel met patlatmanız gerekır ondab sonra mirage yi blessed le upgarde ettmeden oce 4 kere can cel yapcanız ondan sonra upgarde et cenız sonrada +8 mirage yi eliniz de bul mus olcanız tabi ks yapmaslarsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2024 ulan şu konuşmalar zamanında altın değerindeymiş he, sonra Mirage dagger görevi için Ash knightlı olan bir yere ışınlanıp görevi bitiriyordum +5 falan verirdi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar