Aragorn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sphere_msgs.scp deki yazıların renkli olmasını istiyorum. Mesela "You are too far away." Bu yazıyı renkli yapmak icin message @1153 "You are too far away." mi yazmam lazım scpye? Simdiden tesekkurler...[signature][hline]Lost Fear UO Flower Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayır sadece "@1153 You are too far away." yazman gerekiyor.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aynen simdi ben yazıcaktım gerek kalmamıs[signature][hline]Nightwish Power go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @1153 var mı kod olarak? :=) çok ileri gittiniz :D[signature][hline]Ardhath Quendra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Edit: Var kardeş..[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden... Vazgeçilmezmiş yelken; bülbül ötmeyince anladım... Düşlerinde bir sonu varmış elbet... Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar