UOYardim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar hellstemple türü bir level sistemi wardı eskiden script bölümünde ama orasıda kapandığı için bulamıyorum arama yaptım ama faydasını göremedim lütfen elinizde warsa yazabilirmisiniz bu konunun altına[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Benim editlediğimdir Bu.Alternate pk dan esinlenmiştim stat skill verme olayını.Stat verme güzelde Skillerde biraz uğraşırsan güzel bi dialog görüntüsü cıkarabilirsin. [spo1=Ben buldum buldum ][code]//********************************************** //** script ed By: Blizzard (www.marchadium.com)** //********************************************** //Level System v1.2 //Info: //Simple yet very effective level system, feel free to edit as you wish. //Installation //-DON T TOUCH ONLY MUCH :P ODA NEYSE ! [EVENTS e_exp] ON=@CLICK VAR.X= /100> IF !(0 VAR.X=1 ENDIF MESSAGE=(Level: > -----//////AHAN GARDAŞLAR BURAYI BUTUN CREATURE LARIN on=@create yazan satırın altına pasteleyin Yaratığın Str sine Gore Xp Veriyor----------- ON=@DEATH VAR.OLD_ACT= VAR.X1= /2> + /3> VAR.X= }> SRC.ACT.f_experience ACT= VAR.X1= //**NEXT PART** //-Find a way so every player has to use this stone [ITEMDEF i_stone_level] DEFNAME=i_stone_level ID=0ed5 TYPE=t_normal NAME=Level Stone ON=@DCLICK SRC.TAG.LEVEL=1 SRC.TAG.EXP=1 SRC.TAG.EXPNEEDED=30 SRC.EVENTS +e_level //SRC.GO=???.??? GITMESINI ISTEDIĞINIZ YERIN KORDINATLARINI YAzcanız RETURN 1 [EVENTS e_level] ON=@CLICK MESSAGE=(Level: > [FUNCTION f_check] IF (> > > dialog d_stat1 IF (> > 50) TAG.EXPNEEDED=> +50000 f_levelup ELSEIF (> > 40) TAG.EXPNEEDED=> +40000 f_levelup ELSEIF (> > 30) TAG.EXPNEEDED=> +30000 f_levelup ELSEIF (> > 25) TAG.EXPNEEDED=> +26000 f_levelup ELSEIF (> > 20) TAG.EXPNEEDED=> +19000 f_levelup ELSEIF (> > 18) TAG.EXPNEEDED=> +17000 f_levelup ELSEIF (> > 16) TAG.EXPNEEDED=> +15000 f_levelup ELSEIF (> > 14) TAG.EXPNEEDED=> +13500 f_levelup ELSEIF (> > 12) TAG.EXPNEEDED=> +11750 f_levelup ELSEIF (> >= 10) TAG.EXPNEEDED=> +9950 f_levelup ELSEIF (>==9) TAG.EXPNEEDED=> +7750 f_levelup ELSEIF (>==8) TAG.EXPNEEDED=> +6500 f_levelup ELSEIF (>==7) TAG.EXPNEEDED=> +5000 f_levelup ELSEIF (>==6) TAG.EXPNEEDED=> +2750 f_levelup ELSEIF (>==5) TAG.EXPNEEDED=> +1750 f_levelup ELSEIF (>==4) TAG.EXPNEEDED=> +1000 f_levelup ELSEIF (>==3) TAG.EXPNEEDED=> +600 f_levelup ELSEIF (>==2) TAG.EXPNEEDED=> +350 f_levelup ELSEIF (>==1) TAG.EXPNEEDED=> +150 f_levelup ENDIF ENDIF [FUNCTION f_levelup] TAG.LEVEL=> +1 menu menu_askit EFFECT=3,i_fx_heal_effect,15,15,1 SOUND=SND_SPELL_LIGHTNING SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Level Atladi! SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE= Simdi Level > ENDIF IF (> > > f_check ENDIF [FUNCTION f_experience] IF !( && ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !( && ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00010).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !( && ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00020).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !( && ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00080).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF !( && ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(02000).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF ( IF ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF SRC.NEWITEM=i_experience_level SRC.ACT.TAG.EXP=> SRC.ACT.CONT= SRC.ACT.TIMER=0 SRC.MEMORYFINDTYPE.(00008).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF IF ( IF ( SRC.MEMORYFINDTYPE.(00010).REMOVE f_experience RETURN 1 ENDIF SRC.NEWITEM=i_experience_level SRC.ACT.TAG.EXP=> SRC.ACT.CONT= SRC.ACT.TIMER= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hellstempleın kullandığını kullanacaksan işin var, baya bir editlemen gerekiyor, viper yazdıktan sonra hiç güncelleme yapmadı o kadar bugu sen fixleyecen, kolay gelsin şimdiden pm'den mail yaz atıyım...[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yanlış yazmışım özür [Bu mesaj there tarafından 15 Temmuz 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Zevkler ve renkler tartışılmaz ama level istiosan Knight Online oyna ultimanın verdiği tadı (bence) silip atıo... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yardım ederım [email protected] :P msnden solesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar