Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz tatilinde sıkılan var mı?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

milletin önünde deniz var ve sıkılıyorlar. helal arkdaşlar. ankara gibi bir yerde yaşayamazdınız herhalde[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

off boş durmaktan sıkıldım. son 3 yaz tatilinde çalışıyordum. bu sene öss çalışacağım diye çalışmadım. tabii öss çalışması yalan oldu. seneye öss sonrası tatil faln yapmayacağım çalışacağım. böylesi daha iyi. hoş çalışırkende sıkılıyorum ama en azından para kazanıyorum. param oluyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Deniz önümde, bilgisayar karşımda, yiyecekler dibimde, gitar yanımda, müzik her yerde, her yer gece klübü ve bar, sahil kıyısı çok güzel, basketbol sahaları tertemiz ama ben sıkıntıdan deliriyorum! OF Of of

sende .. buldun ..
diye bi laf vardır =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık bile sinirlenmeme yetti! Eh be öğrenciyken "Çok boşum" diye sıkılıyorduk peeeh! Bilememişiz kıymetini! Şimdi de çalışmaktan gına geldi... Evet bir cumartesi günü, yine işteyim, ve evet çok sıkılıyorum! Ühü ühü ühü...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hiç yaz tatili yapma fırsatı olmayan var mı?
yaz okulu 4 ağustosta biter 5 ağustosta staj başlar
19 eylülde staj biter
20 eylülde uni başlar

sıkılanlara kafam girsin desem ayıp kaçar mı
veyahut ben kafam girsini biizm uninin açılışını 15 gün erkene alanlara söyleyim bari de kış tatilini 1 ay yapıp yaz tatilini kısmak hangi akla hizmettir diye burdada sorayım

sıkılmayın yaz tatilinizden, demekki doğru zamanda doğr uyerde değilsiniz, yapın planınızı gidin biryerlere[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...