mdma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 milletin önünde deniz var ve sıkılıyorlar. helal arkdaşlar. ankara gibi bir yerde yaşayamazdınız herhalde[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 off boş durmaktan sıkıldım. son 3 yaz tatilinde çalışıyordum. bu sene öss çalışacağım diye çalışmadım. tabii öss çalışması yalan oldu. seneye öss sonrası tatil faln yapmayacağım çalışacağım. böylesi daha iyi. hoş çalışırkende sıkılıyorum ama en azından para kazanıyorum. param oluyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Rank 11 olmadan sıkılmak yok. Red Skeletal Mount for teh win[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çalışmak en güzeli ya , öss'den bi kurtulim kendimi işe vurucam , uykusuz her gece.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Para harcadınmı canın hiç sıkılmaz:) O yüzden ailenede yük olmak istemiyorsan yani göze batmak istemiyrsan gir bir yere parttime hem çalış hem ye çok zevkli:)[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Ferrero, 15 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Deniz önümde, bilgisayar karşımda, yiyecekler dibimde, gitar yanımda, müzik her yerde, her yer gece klübü ve bar, sahil kıyısı çok güzel, basketbol sahaları tertemiz ama ben sıkıntıdan deliriyorum! OF Of of sende .. buldun .. diye bi laf vardır =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 atıl $u kızı götur bızı bozmadan önce.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 taile gitme tarıhimin gelmesini 4 gozle bekliyorum.kısmet olursa haftaya bu saatlerde tatilde olmuş olcam hehe[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Seneye Öss Bi bitsn, aleme kesin akcm bodrum fln wala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Başlık bile sinirlenmeme yetti! Eh be öğrenciyken "Çok boşum" diye sıkılıyorduk peeeh! Bilememişiz kıymetini! Şimdi de çalışmaktan gına geldi... Evet bir cumartesi günü, yine işteyim, ve evet çok sıkılıyorum! Ühü ühü ühü...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hiç yaz tatili yapma fırsatı olmayan var mı? yaz okulu 4 ağustosta biter 5 ağustosta staj başlar 19 eylülde staj biter 20 eylülde uni başlar sıkılanlara kafam girsin desem ayıp kaçar mı veyahut ben kafam girsini biizm uninin açılışını 15 gün erkene alanlara söyleyim bari de kış tatilini 1 ay yapıp yaz tatilini kısmak hangi akla hizmettir diye burdada sorayım sıkılmayın yaz tatilinizden, demekki doğru zamanda doğr uyerde değilsiniz, yapın planınızı gidin biryerlere[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar